Tinty na rty

Množství produktů: 304

Tinty na rty jsou ideálním řešením pro ty z vás, kdo máte rádi dlouhotrvající produkty. Přípravek dodává rtům intenzivní barvu na dlouhé hodiny. Podívejte se, jaké odstíny najdete v nabídce e-shopu Cosibella!

Počet produktů: 30/304

Tinty na rty

Nejste příznivcem lesklých rtů nebo nemáte v oblibě lepivý pocit? Přesto byste rádi zvýraznili Vaše rty a dodali jim krásnou barvu? Zvolte tint na rty! Jedná se o lehký, tekutý, dobře pigmentovaný přípravek s neobvyklým složením. Obsažené pigmenty pronikají do pokožky a na dlouhé hodiny jí poskytnou barvu. Po nanesení zůstávají rty „suché“, bez pocitu lepivosti, ale zároveň jsou hladké a jemné. Téměř nepocítíte, že na rtech něco máte! Ideální volba, pokud nemáte rádi klasické lesky na rty nebo rtěnky. Tinty nezanechávají barvu na zubech a během dne se nerozmazávají.

Zobrazit více

Tint na rty – čím vyniká?

Tint má velmi odolné složení a vypadá skvěle i několik hodin po nanesení. Sáhněte po tomto produktu, pokud hledáte odolnou dekorativní kosmetiku, která dodá rtům krásnou barvu na dlouhé hodiny. Tinty jsou navíc:

  • dostupné v mnoha barvách – od elegantního nude odstínu, přes klasickou červenou až po bláznivě fialovou. Můžete tak najít ideální odstín pro Váš tón pleti. Vybírejte podle Vaší nálady nebo podle příležitosti.
  • obohaceny o pečující složky – ve složení přípravků najdete např. skvalan, který hydratuje a vyživuje rty nebo rostlinné extrakty, např. z levandule, která regeneruje či z rozmarýnu, který neutralizuje volné radikály.
  • dobře pigmentované – pro dokonale nalíčené rty stačí jeden tah aplikátorem.
  • mají pohodlné balení s aplikátorem – díky tomu se snadno nanáší a nevyžadují použití dalších pomůcek.

Tint můžete používat také jako podklad pod rtěnku. Obsažené složky totiž prodlouží výdrž produktu a zajistí Vašim rtům krásnou barvu na několik hodin. Vyzkoušejte naše tinty na rty a dopřejte si dokonalý make-up po celý den – ať už děláte, jíte nebo pijete cokoliv.

pixel