Peelingy na rty

Množství produktů: 10

Pravidelná exfoliace pokožky rtů pomocí peelingů předchází vzniku šupinek a vyhlazuje povrch rtů. V nabídce e-shopu Cosibella najdete rozmanité peelingy – vyzkoušejte např. ty s obsahem cukru, které mají nejen pečující vlastnosti, ale navíc sladce chutnají!

Třídění

Peelingy na rty

Suché a popraskané rty nelze překrýt rtěnkou tak, aby působily elegantně. Nanesená rtěnka naopak zalézá do vrásek a zvýrazní nedokonalosti. Vyhněte se tomuto problému a používejte peelingy na rty, které exfoliují, krásně vyhlazují a připravují pokožku na aplikaci přípravků na rty.

Scruby na rty obsahují speciální složky, které pomáhají odstraňovat odumřelé kožní buňky a zároveň regenerují. Zanechávají pokožku rtů jemnou, příjemně hladkou na dotek a doslova vybízí k polibku!

Zobrazit více

Speciální péče o rty

Stejný význam jako peeling obličeje má i pravidelná exfoliace rtů. Nezapomínejte však, že pokožka rtů je velmi jemná a z tohoto důvodu nedoporučujeme používat klasické peelingy na obličej. Mohlo by dojít k podráždění a obsažené složky mohou mít při požití nepříznivý vliv na Vaše zdraví.

Používejte proto speciální peelingy na rty s jemným složením. Pomáhají odstraňovat suchou kůžičku, mají krásnou vůni a jejich aplikace je velmi příjemná.

Co peelingy na rty obsahují?

Ve složení těchto přípravku najdeme abrazivní částečky, které pomáhají odstraňovat odumřelé kožní buňky a vyhlazují rty. Jsou to například částečky cukru, jahodová semínka nebo rozemletá meruňková jádra. Tyto složky nenarušují strukturu pokožky a nezpůsobují podráždění. Peeling vždy provádějte šetrně.

Peelingy na rty navíc obsahují složky, které hydratují, vyživují a regenerují, zklidňují podráždění a chrání před poškozením. Patří mezi ně např. olej z hroznových jader, kokosový olej, bambucké máslo, med, včelí vosk, vitamín E nebo betulin. Vyzkoušejte i další přípravky na rty a vytvořte si dokonalou pečující rutinu!

Viz také: tonika s kyselinami, exfoliační masky, pleťové peelingy, mechanické peelingy

pixel