Matné rtěnky

Množství produktů: 44

Pro milovníky matných rtěnek jsme vytvořili tuto speciální kategorii! Prohlédněte si naši nabídku a vybírejte z široké škály barev a typů rtěnek. Zvýrazněte Vaše rty a užívejte si dlouhotrvající efekt!

Třídění
  • 1
  • 2
Počet produktů: 30/44

Matné rtěnky

Milujete namalované rty, ale nemáte rádi pocit lepivosti nebo intenzivního lesku? Máme pro Vás dokonalé řešení – jsou to matné rtěnky. Jsou odolné a velmi dobře pigmentované. Díky tomu stačí jeden tah aplikátoru k dokonalému překrytí rtů do červena.

Tato kosmetika má unikátní recepturu, díky které jsou rty po nanesení produktu suché a matné. Nic se na ně nelepí! Tyto rtěnky si zamilujete od prvního použití.

Zobrazit více

Matné rtěnky v různých barvách - vyberte si svou oblíbenou!

Nabízíme matné rtěnky v mnoha různých barvách - pro každou příležitost. Kosmetiku najdete v odstínech:

  • nude – vypadají elegantně a dobře se hodí pro každodenní použití, např. do práce nebo na univerzitu. Jsou jemné a dají vyniknout líčení očí;
  • červená - ideální na rande, pro dámy, které mají rádi výrazný make-up;
  • růžová a broskvová – ideální pro každou příležitost, kdy chcete jemně zvýraznit své rty. Jsou vhodné zejména pro lidi se světlou pletí;
  • fialová a hnědá - jsou intenzivní, tmavé rtěnky, které způsobí, že Vaše rty prokazatelně přitáhnou pozornost! Perfektně se osvědčí, pokud máte mírně namalované oči.

Pamatujte – barva rtěnky by měla ladit nejen s příležitostí, ale také s typem vaší krásy a povahou vašeho líčení. Pokud máte rádi výrazné líčení očí, volte světlé odstíny rtěnek, které nepřitahují pozornost. Pokud však chcete rty zmagnetizovat, rozhodněte se pro rtěnku v intenzivní barvě. Otestujte každou z nich a zjistěte, který odstín dobře funguje s typem vaší krásy.

Matné rtěnky - jaké jsou druhy?

V našem sortimentu naleznete matné tekuté rtěnky s pohodlným aplikátorem, který umožňuje přesné nanesení produktu na rty. Mají lehkou konzistenci, takže se snadno roztírají. Navíc je můžete nanášet ve vrstvách a gradovat efekt krytí. Nechybí ani tradiční rtěnky s twist-up náplní pro přímou aplikaci produktu na rty. Jejich výhodou je, že k dosažení efektu plného krytí stačí jeden tah.

Matné rtěnky zajistí, že vaše rty budou hedvábně jemné. Vyzkoušejte!

pixel