Štětce na korektor

Množství produktů: 3

V našem e-shopu Cosibella najdete vše, co potřebujete k vytvoření jakéhokoliv make-upu. A to jak pro profesionály, tak i amatérské nadšence líčení. V této kategorii nabízíme štětce na korektor od výrobců specializujících se na kosmetické doplňky. Vyzkoušejte kvalitní štětce značky Annabelle Minerals nebo Ibra Makeup a pořiďte si štětec za atraktivní cenu!

Třídění

Vyberte si ty nejlepší štětce a vytvořte si sadu přesně podle vašich představ

Štětce na korektor v Cosibella nabízíme jednak v sadách, tak i jednotlivě. Můžete si tak vybrat takové, které vás zajímají nejvíce a které můžete používat každý den. Jsou určené všem, kdo milují make-up. Bez štětce se make-up mnohokrát neobejde, získáte s ním ty nejlepší efekty. Jsou vyrobeny ze syntetických nebo přírodních štětin, které jsou příjemné pleti, mají nejrůznější tvary a velikosti a přizpůsobí se tak tvaru obličeje. Malé štětce, nadýchané štětce nebo ty ploché jsou ideální pro precizní aplikaci korektoru. Dlouhé lakované rukojeti líčení ještě více usnadní.

Výrobci dbají na každý detail a věnují velkou pozornost tomu, aby štětiny po delším používání nevypadávaly a neztrácely svůj původní tvar. Nezapomeňte se podívat na cosibella.cz a mrkněte na další doplňky pro líčení a přípravky na čištění štětců. Vyberte si svůj oblíbený a vyzkoušejte na vlastní pleti!


Zobrazit více

Štětce na korektor - výhody

Tento typ štětce umožňuje jednoduše a rychle zakrýt nedokonalosti, zarudnutí, pigmentové skvrny a tmavé kruhy pod očima. Mají husté, hrubé štětiny a zaoblený tvar, který umožňuje dosáhnout i na těžko přístupná místa, jako jsou nosní křídélka, linie čelistí a vlasů. Můžete je použít k nanesení velmi tenké vrstvy kosmetického přípravku na pleť, takže výsledný efekt bude velice přirozený.

Jak štětce na korektor používat

V první řadě se snažte o dobrý základ, což znamená, že by make-up měl být důkladně aplikován na obličej. Ten tak bude připraven jako plátno, na které je možné dále malovat. V dalším kroku aplikujte pomocí štětce na korektor malé množství korektoru na oblast, kterou chcete zakrýt nebo vyrovnat. Korektor velice jemně aplikujte štětečkem do pleti pomocí malých pohybů nebo jemně rozetřete. Korektor se tak spojí s make-upem a efekt bude velice sjednocený a vyhlazený. Pokud vám záleží na co nejvyšším stupni krytí, aplikujte korektor na danou oblast, počkejte několik minut a následně ho jemně vklepejte do pleti.

Jak o štětce na korektor pečovat? 

Pravidelná péče o doplňky k líčení jsou základ. Má významný vliv na stav vaší pleti, protože nedodržování hygienických pravidel a pravidelné mytí štětců může vést ke vzniku nedokonalostí a černých teček. Pokud o ně budete řádně pečovat, vydrží vám déle. Zde je několik základních tipů, jak o své doplňky  pečovat:

  • Pravidelně štětce čistěte - v ideálním případě byste měli štětce čistit po každém použití. Pokud to není možné, provádějte to alespoň jednou týdně. Jen se ujistěte, že používáte speciální čisticí prostředek nebo jemný šampon či dětský gel, který štětiny nepoškodí. Výrobek důkladně opláchněte a nechte jej zcela vyschnout.
  • Zbytečně nenamáčejte rukojeť - během mytí štětců se snažte vyvarovat toho, aby se rukojeť namáčela ve vodě. Pokud je dřevěná, může se poškodit, mohou se objevit praskliny nebo další narušení.
  • Sušte opatrně - po vyčištění štětce jemně osušte vlasy od přebytečné vody a uložte je na rovnou plochu - můžete použít například ručník. Nikdy nenechávejte štětce ve svislé poloze se štětinami nahoru, jelikož voda se tak může dostat do rukojeti a samotné sušení bude trvat mnohem déle.
Viz také: korektory, korektory pod oči, mýdla na obočí, tužky na rty
pixel