Štětce na make-up

Množství produktů: 11

V naší nabídce najdete nejrůznější štětce na make-up, v rozmanitých tvarech a s různými druhy štětin. Vybírejte mezi kabuki a flat top štětci nebo speciálními štětci na minerální make-up. Správně zvolený štětec zajišťuje příjemnou a bezchybnou aplikaci a z velké míry ovlivňuje výsledný efekt!

Třídění

Výhody aplikování make-upu štětcem

Štětce umožňují rovnoměrné nanášení make-upu bez šmouh a skvrn. S jejich pomocí můžete make-up aplikovat v tenké vrstvě, díky čemuž si zajistíte přirozený efekt. Štětec neabsorbuje zbytečně moc přípravku, proto Vám na celý obličej bude stačit jen velmi malé množství. Díky tomu neplýtváte produktem a zároveň si zajistíte dlouhotrvající efekt odolný vůči otěru.
Zobrazit více

Dobrý štětec na make-up – čím se vyznačuje?

Pro rovnoměrnou a snadnou aplikaci zvolte štětec s měkkými štětinami, které nezpůsobují podráždění pleti. Velký význam má také délka a tvar štětin. Štětce s krátkými štětinami jsou vhodné spíše k lokální aplikaci nebo k aplikaci formou vklepávání, např. k zakrytí nedokonalostí nebo začervenání. Naopak štětce s delšími štětinami jsou ideální pro nanášení make-upu na větší oblasti. Neméně důležitý je tvar štětce, díky kterému bude aplikace komfortní.

Jaký štětec na make-up?

Výběr ideálního štětce závisí na druhu make-upu, který používáte. Pokud preferujete sypké make-upy, skvělou volbou bude plochý štětec, který zajistí rovnoměrné rozetření přípravku a hladký finish. Naopak pokud používáte tekuté make-upy, lepší volbou bude kulatý štětec. S jeho pomocí dosáhnete sjednocené a opticky hladké pleti. Rovnoměrně nanesený make-up je dokonalým základem pro další dekorativní kosmetiku, mezi kterou patří tvářenka nebo bronzer. Proto stojí za to zajistit, aby byl make-up už v této fázi perfektní.
pixel