Šampony proti vypadávání vlasů

Množství produktů: 36

Vypadávání vlasů je častý jev, jehož příčina může být složitá. Prevenci pomáhá dobře zvolená péče, která je bohatá na složky zabraňující vypadávání vlasů a posilující vlasy. Najdete zde šampony, které pomáhají v boji právě proti tomu problému - seznamte se s nimi ještě dnes!

Třídění
  • 1
  • 2
Počet produktů: 30/36

Šampony proti vypadávání vlasů

Vypadávání vlasů je velmi častý problém, který postihuje muže i ženy všech věkových kategorií. Může být původcem diskomfortu i nízkého sebevědomí. Pokud se s problémem vypadávání vlasů potýkáte a hledáte účinné řešení, vyzkoušejte vhodný šampon na vlasy. Nejdůležitější je samozřejmě najít příčinu a začít ji řešit, ale správná péče je klíčem k udržení vlasů v dobré kondici. V obchodě Cosibella vybírejte z široké nabídky šamponů věnovaných vlasům právě s tímto problémem a vyberte si ten správný produkt pro sebe.

Zobrazit více

Jaký šampon proti vypadávání vlasů?

Účinný šampon proti vypadávání vlasů by měl působit na několika úrovních, aby byly výsledné efekty uspokojivé. Při výběru vhodného přípravku na mytí vlasů se zaměřte na tyto důležité aspekty:

  • stimulování růstu vlasů: volte šampony, které obsahují složky stimulující krevní oběh pokožky hlavy. Patří mezi ně např. kofein, ženšen nebo bylinné extrakty. Díky nim šampony podpoří růst nových, silných vlasů.
  • posílení vlasových cibulek: biotin, provitamín B5 nebo vitamín E jsou složky, které posilují folikuly vlasů a zároveň zabraňují padání vlasů. Silná vlasová cibulka produkuje zdravý vlas, naopak ze slabé vlas neroste a nakonec vypadne.
  • důkladné čištění: hlavní funkcí šamponů je především čistit vlasy a pokožku hlavy od nečistot. Je proto důležité, aby šampon důkladně odstraňoval kožní maz a veškeré nečistoty. Věnujte pozornost také obsaženým mycím složkám. Pokud ve složení šamponu najdete jemné PAL (povrchově aktivní látky), určitě se dočkáte skvělých výsledků bez podráždění.

Složky zabraňující padání vlasů

Aktivní látky ve složení šamponů proti vypadávání vlasů intenzivně posilují a regenerují. Stimulují mikrocirkulaci, vyživují vlasové cibulky, čímž podporují růst vlasů. Mezi nejdůležitější složky, které byste měli hledat ve složení ideálního šamponu patří:

  • kofein: stimuluje mikrocirkulaci v pokožce hlavy, což podporuje přísun vyživujících složek do vlasových cibulek, které jsou díky tomu účinně stimulovány
  • biotin neboli vitamín H: posiluje vlasové cibulky, zlepšuje jejich kodnici a stimuluje růst vlasů
  • extrakt z ženšenu: podporuje růst vlasů a chrání před poškozením způsobeným vnějšími vlivy
  • provitamín B5: hydratuje a uhlazuje vlasy, zabraňuje lámání a třepení konečků

Nejlepší šampony proti vypadávání vlasů

Problém vypadávání vlasů je čím dál častější. Všudypřítomný stres a zanesené životní prostředí mají vliv na celkové zdraví, což se bohužel projevuje i na vlasech. V nabídce e-shopu Cosibella najdete inovativní a účinná řešení, které skutečně posilují vlasové cibulky a zlepšují jejich celkový stav. Pečujte o své vlasy pomocí vysoce kvalitních přípravků, které zajistí opravdové účinky a viditelné výsledky. Vybírejte ze šamponů značek Aromase, Dr.FORHAIR, Daeng Gi Meo Ri a řady dalších. Tyto přípravky jsou dostupné v různých cenových relacích, proto si určitě bez problému vyberete vhodný šampon přesně pro sebe!

pixel