Termoochrana na vlasy

Množství produktů: 6

Vlasy vystavené častému tepelnému stylingu mají sklon k oslabení, lámání a celkovému zhoršení. Z tohoto důvodu doporučujeme používat stylingové přípravky pro ochranu vlasů před teplem. Nejčastěji vystupují ve formě spreje nebo krému. Přípravek obaluje vlasy ochrannou vrstvou a zachovává zdravý vzhled vlasů. Nezapomínejte na termoochranu na vlasy a vyberte si vhodný produkt z naší nabídky!

Třídění

Proč je ochrana před vysokými teplotami pro vaše vlasy tak důležitá?

Fény, žehličky na vlasy a kulmy se staly nepostradatelnými nástroji při každodenním stylingu. Přestože s nimi vykouzlíte účesy snů, jejich nadměrné a nevhodné používání bez ochrany vlasů může mít negativní dopad na jejich stav. Proto je tak důležité chránit vlasy před použitím stylingových přístrojů vyzařujících teplo vhodným přípravkem na ochranu vlasů před teplem.


Zobrazit více

Co je to termoochrana?

Termoochrona nejen, že chrání vlasy během úpravy, ale z dlouhodobého hlediska se vyplatí, neboť pečuje o zdraví a krásu vlasů. Tyto produkty obsahují vysoce pokročilé formule, které vytvoří na vlasu ochranný film, který je chrání před ztrátou vlhkosti a chrání je před škodlivými účinky zvenčí. Tím pádem chrání před vysoušením, lámáním a rozdvojením konečků.

Jaké produkty pro ochranu před vysokými teplotami najdete v Cosibella?

V nabídce Cosibella najdete kromě jiného spreje a ochranná mléka, které umí nejen chránit před teplem, ale také vlasy vyživí a dodají jim lesk. Tyto kosmetické produkty jsou obohaceny o aktivní složky, jako jsou mléčné proteiny, keratin nebo aminokyseliny, které navíc posílí vlasovou strukturu a fungují proti jejich poškození. Ať jsou vaše vlasy jemné a slabší nebo silné, určitě si vyberete.

Pokročilé složení pro maximální ochranu před vysokými teplotami

Složky produktů, které chrání vlasy před vysokými teplotami jsou moderní a plné pomocných složek, takže maximalizují stupeň ochrany. Vy si tak můžete užít krásně upravený účes a nedělat si starosti s případným poškozením.

Pokud denně používáte fén, kulmu nebo žehličku na vlasy, není proč čekat. Dopřejte svým vlasům péči, která je ochrání před vysokými teplotami - jedině tak budou vždy vypadat upraveně a plné života. Nezapomeňte, že zdravé vlasy jsou základem každého outfitu. Objevujte naši celou nabídku a vybírejte si své oblíbence.

pixel