Masky pro vlnité a kudrnaté vlasy

Množství produktů: 2

Masky pro kudrnaté a zvlněné vlasy jsou speciální produkty pro péči o vlny a kudrny. Koncentrovaná složení těchto přípravků intenzivně hydratují, definují tvar vln a chrání vlasy před krepatěním. Pokud máte vlnité nebo kudrnaté vlasy a chcete zvýraznit jejich přirozený tvar, tyto produkty budou přesně pro Vás! Odhalte tajemství krásných a zdravých vlasů a dopřejte si kousek luxusu v každodenní péči!

Třídění

Úkoly masek pro kudrnaté a vlnité vlasy

Masky na jsou nepostradatelnou kosmetikou v péči o jakýkoliv typ vlasů. Fungují jako terapie a vlasům dodávají tolik potřebné výživné a hydratační složky, které vlny tolik potřebují. Účinně posilují vlasovou strukturu, vlasům dodávají skvělou kondici a zvyšují pružnost. Pravidelné používání masek pomáhá v udržení zdravého a krásného účesu. Je důležité vybírat takové masky, které jsou určeny právě pro kudrnaté a vlnité vlasy. Jsou navrženy tak, aby splňovaly právě potřeby tohoto typu vlasů a mohou obsahovat složky, které hydratují, regenerují, posilují a pomáhají vlasy udržet v dobré kondici.


Zobrazit více

Účinky masek pro kudrnaté a vlnité vlasy

Klíčem k získání těch nejlepších výsledků je pravidelnost. Pravidelné používání masek přináší vašim kudrlinkám a vlnkám jen ty nejlepší výhody. Vybírejte si takové produkty, které jsou přizpůsobeny individuálním potřebám vašich vlasů (možná potřebují hydratovat, regenerovat nebo dodat trochu pružnosti?) a postará se o jejich krásně zdravý vzhled. V kombinaci s dalšími pečujícími kroky, jako je ochrana vlasů během spánku či používání vlasových sér, mohou být vaše vlasy silné, odolné vůči poškození a dokonale se točit nebo kroutit. Mezi hlavní funkce těchto typů masek patří:

  • Hydratace a výživa - masky jsou skvělým způsobem, jak vlasům dodat nezbytnou dávku hydratace a výživných složek, které kudrnaté vlasy tolik potřebují. Složky obsažené v těchto maskách působí uvnitř vlasu, hydratují ho, vracejí mu pružnost a působí také proti nehezkému “nadýchanému” efektu suché lví hřívy.
  • Posílení struktury vlasu - kudrnaté a vlnité vlasy jsou často náchylnější k poškození a snadněji lámou. Masky pomáhají doplnit úbytky ve struktuře vlasu, obnovit ho a posílit, takže vlasy jsou pak odolnější vůči poškození, jako je například otírání vlasů o kabelku nebo oblečení.
  • Ochrana před poškozením - právě tyto typy vlasů jsou vystaveny lámání během stylingu. S vlasovými maskami se vlasy necuchají a tím pádem je obtížnější je zničit - třeba během jejich rozčesávání.

Způsob použití masek pro kudrnaté a vlnité vlasy

Maska patří mezi kosmetické produkty, které je potřeba používat po každém mytí vlasů. Ujistěte se, že jste šampon důkladně opláchli. Následně pomocí bavlněného ručníku vlasy jemně vysušte. Nezapomeňte na důležitý tip - vlasy určitě nedrhněte, právě to může způsobit jejich poškození, lámání a rozdvojení konečků. Masku neaplikujte na vlasovou pokožku, ta by se mohla příliš zatížit, stejně jako vlasy. Pro pečlivější aplikaci produktu můžete použít také kartáč nebo hřeben. Pokud máte problém s rozčesáváním vlasů, použijte hřeben se širokými zuby. Následně masku opláchněte vlažnou vodu a podle potřeby je upravte.

pixel