Rozjasňovače

Množství produktů: 79

Rozjasňovače slouží k tomu, aby zvýraznily a projasnily vyvýšené části obličeje, na které přirozeně dopadá světlo –⁠ vršek lícních kostí, nadočnicový oblouk a špičku nosu. Výsledný efekt může být jemný nebo výrazný v závislosti na použitém druhu rozjasňovače. Prohlédněte si nabídku v našem obchodě a dodejte Vaší pleti zářivý a lesklý vzhled!

Třídění
Počet produktů: 30/79

Rozjasňovače

Milujete efekt pokožky, která se na slunci jemně třpytí? Chcete toho dosáhnout v kteroukoli roční dobu? Sáhněte po rozjasňovači! Je to produkt naplněný částicemi, které odrážejí světlo a díky nim pokožka získává jemný, zdravý lesk. S touto kosmetikou můžete zdůraznit přednosti obličeje, např. lícní kosti nebo špičku nosu. Rozjasňovačem lze navíc opticky zvětšit rty, rozzářit pohled a dokonce i "omladit" obličej! Takže je to opravdová must-have pro každou milovnici make-upu. Je těžké si bez něj představit moderní make-up.

Zobrazit více

Jaké rozjasňovače najdete v naší nabídce?

Rozjasňovač při nanášení na pleť se rozplývá a perfektně splývá s pokožkou pleti – ideální je, je-li viditelný až při nasvíceném obličeji. Pleť by jím měla být mírně rozjasněná, ale nesmí být lesklá, jako by byla mastná. Abyste dosáhli takového efektu, musíte si vybrat správnou kosmetiku. V naší nabídce naleznete rozjasňovače v kamenné, sypké i tekuté formě. Liší se nejen způsobem aplikace, ale také účelem.

Lisovaný rozjasňovač

Lisovaný rozjasňovač, tj. lisovaný, je nejčastěji voleným produktem.

  • Lehce se nanáší. Stačí konečky prstů nebo štětcem rozetřít kosmetiku a následně rozetřít rozjasňovač do vybraných partií obličeje. Sílu „světla“ lze stupňovat nanesením několika vrstev produktu.
  • Dodává se v různých odstínech. Díky tomu si můžete vybrat perfektní kosmetiku pro Vaši barvu pleti a získat přirozený efekt.

Lisované rozjasňovače jsou určeny pro většinu typů pleti. S jejich aplikací však buďte opatrní, pokud máte pleť se sklonem k akné. Tato kosmetika dokáže zdůraznit změny na obličeji.

Sypký rozjasňovač

Většina práškových rozjasňovačů jsou minerální produkty. Obsahují složky, které pomáhají jemně rozjasnit pokožku a dosáhnout hedvábného, hladkého povrchu. Jejich výhodou je velmi lehká konzistence, která umožňuje získat přirozený efekt i pro začínající příznivce líčení.
Sypké rozjasňovače by měly být aplikovány štětcem s krátkými hustými štětinami. S tímto doplňkem přesně nanesete přípravek na vybrané partie těla a snadno zkombinujete s pudrem nebo bronzerem. Takto získáte plynulé přechody.

Tekutý rozjasňovač

Tekutý rozjasňovač má sametovou texturu. Snadno proniká do pokožky a dobře se mísí s podkladovou bází. Díky tomu se nehromadí v pórech a nezdůrazňují se nedokonalosti. Kosmetika je proto ideální pro problematickou pleť, např. s akné nebo suchou pletí.

Rozjasňovač – kde a jak nanášet?

Rozjasňovač se vyplatí aplikovat nejen na lícní kosti, ale také na amorův luk, nos, koutek oka a obočí – na ta místa, která chcete zdůraznit. Musíte ho vklepat štětcem nebo prsty a krouživými pohyby vblendovat, aby se spojil s jinou kosmetikou. Správně zvolený rozjasňovač dodá Vaší pleti zdravý lesk. Proto nečekejte – vyzkoušejte naši kosmetiku a najděte si ten správný přípravek pro sebe.

pixel