Samoopalovací přípravky na obličej

Množství produktů: 5

Efekt pokožky políbené sluncem? Se samoopalovacími přípravky na obličej je to možné po celý rok! Tyto produkty zbarvují pokožku do hněda a zvýrazňují opálení. Vyzkoušejte samoopalovací přípravky a dodejte Vaší pleti zářivý vzhled jako od moře!

Třídění

Samoopalovací přípravky na obličej

Zářivá pleť s bronzovým nádechem, která připomíná horké letní dny strávené na pláži. Pro získání takového efektu se už nemusíte vystavovat sluníčku. Obecně se říká, že jsou samoopalovací produkty vhodné pouze na tělo. Pokožka obličeje je v porovnání s pokožkou těla tenčí a jemnější. Může se tedy samoopalovací přípravek nanášet i na obličej? Jednoznačně ano! Na obalu výrobku najdete vždy informaci, na jakou část těla je přípravek vhodný. Samoopalovací přípravky proto můžete bez obav používat i na obličej.

Zobrazit více

Samoopalovací přípravky na obličej – výsledné efekty

Tento druh přípravku má za úkol zajistit efekt sluncem políbené pleti. Díky němu dosáhnete rovnoměrného, zdravého opálení v přirozeně hnědém odstínu bez nevzhledných šmouh. Zároveň je to skvělý způsob, jak se vyhnout vystavování slunečnímu záření, které může způsobovat podráždění a předčasné stárnutí pleti.

Jak dlouho výsledný efekt vydrží?

Při běžné pečující rutině bez exfoliačních přípravků, které odstraňují odumřelé kožní buňky, vydrží bronzový nádech až týden. Pokud toužíte po dlouhotrvajícím efektu, samoopalovací přípravek nanášejte každých pár dní.

Jaký samoopalovací přípravek si vybrat?

Nabídka samoopalovací kosmetiky na obličej se v posledních letech značně rozšířila. Můžete vybírat ze samoopalovacích kapek, pěn, sér, sprejů nebo balzámů. Zvolte takovou formu, která bude nejvíce odpovídat Vašim preferencím, protože výsledné efekty budou podobné. Široký sortiment má ve svém portfoliu značka St. Moriz. Tento britský výrobce kosmetiky se specializuje na samoopalovací a bronzující přípravky. Kromě toho se můžete podívat také na nabídku značky Veoli Botanica nebo Clochee.

Viz také: krémy s SPF, přípravky po opalování na obličejséra s peptidy

pixel