Séra pro smíšenou pleť

Množství produktů: 99

Séra pro smíšenou pleť jsou klíčová zejména v případě, kdy má Vaše pokožka různé potřeby. Tento speciální přípravek normalizuje sekreci kožního mazu v T-zóně a zároveň dostatečně hydratuje suchá místa na tvářích. Prohlédněte si naši nabídku, vyberte si vhodný produkt a dosáhněte tolik potřebné rovnováhy!

Třídění
Počet produktů: 30/99

Pravidla v péči o smíšenou pleť

Péče o tento typ pleti vyžaduje zvláštní pozornost. Je třeba brát v úvahu různé potřeby a problémy pleti. Smíšená pleť je kombinací suché, citlivé, mastné a aknózní pleti. Proto je důležité používat ty správné produkty, které pomohou pokožku vyvážit a hydratovat. Sérum je jedním z klíčových produktů, které byste měli zařadit do své péče o smíšenou pleť. Hledejte taková séra, která hydratují, regulují sekreci kožního mazu, mají protizánětlivé účinky a zklidňují.

Zobrazit více

Co používat na smíšenou pleť?

Při volbě séra pro smíšenou pleť se zaměřte na vhodné aktivní látky. Sérum by mělo mít lehkou konzistenci bez obsahu olejů, aby nezatěžovalo a rychle se vstřebávalo. Kyselina hyaluronová je dobrá volba, protože hydratuje a zlepšuje elasticitu pleti, vitamín C pomáhá sjednotit tón a texturu pleti, retinol urychluje proces regenerace a redukuje nedokonalosti a případné rostlinné extrakty jako heřmánek nebo zelený čaj mají zklidňující vlastnosti.

Jak používat sérum pro smíšenou pleť

Používání séra pro smíšenou pleť je klíčem k udržení rovnováhy a zdravého vzhledu pleti. Níže najdete několik tipů, jak správně používat sérum jako součást každodenní péče o pleť:

  • očistěte pleť: použijte jemný mycí gel nebo čisticí pěnu, která odstraňuje nečistoty, přebytečný kožní maz a make-up z povrchu obličeje. Následně jemně osušte pleť ručníkem.
  • tonizujte pleť: na očištěnou pleť aplikujte tonikum, které navrací pleti přirozené pH a připravuje ji na lepší vstřebávání účinných látek z později naneseného séra.
  • aplikujte sérum: několik kapek séra naneste rovnoměrně na očištěnou a osušenou pokožku obličeje, jemně vmasírujte a vklepejte do pokožky.
  • pokračujte dalšími kroky péče: po aplikaci séra chvíli počkejte, dokud se všechny složky nevstřebají.

Sérum doporučujeme používat 2x denně, ráno a večer, jako součást pečující rutiny. Pamatujte, že sérum můžete používat na celý obličej nebo konkrétní oblasti, které vyžadují speciální pozornost. Sérum přizpůsobte potřebám Vaší pleti a dopřejte si zdravý a krásný vzhled smíšené pleti.

Viz také: tonika pro smíšenou pleť, krémy s SPF, krémové maskybalzámy na rty

pixel