Paletky očních stínů

Množství produktů: 106

Pokud Vám vyhovuje mít více možností na jednom místě, paletky očních stínů jsou jako stvořené přímo pro Vás! Široká škála barev a různých finishů na dosah ruky. Vyberte si paletku z naší Cosibella nabídky a přitáhněte pozornost okolí!

Třídění
Počet produktů: 30/106

Paletky očních stínů

Chcete zvýraznit svůj pohled a vytvořit barevný oční make-up? Nebo chcete dodat svému vzhledu zářivost a „svěžest“? Sáhněte po té správné paletce stínů! V naší nabídce naleznete produkty v různých barvách – od decentních klasických béžových a růžových, přes chladivé fialové a teplé hnědé, až po bláznivou zlatou a třpytivou stříbrnou. S touto kosmetikou změníte svůj vzhled. Svýma očima přitáhnete pozornost každého, koho na své cestě potkáte.
Paletky očních stínů nabízíme v elegantním balení. Nejenže vypadají skvěle na poličce ve Vaší koupelně nebo kosmetickém toaletním stolku, ale jsou ideální také jako dárek pro milovanou osobu!

Zobrazit více

Paleta stínů - kterou si vybrat?

Široká škála palet očních stínů může být ohromující. Proto jsme dali dohromady pár tipů, které Vám pomohou při rozhodování.

  • Líčíte se hlavně do práce/do školy, takže vaše líčení nemůže být příliš křiklavé nebo „provokativní“? Vsaďte na paletku s klasickými stíny v odstínech béžové, hnědé, šedé a černé. S jejich pomocí vytvoříte elegantní univerzální líčení.
  • Rádi intrigujete a nebojíte se upoutat pozornost? Zvolte kompozici, která má kromě základních stínů např. také modré nebo zelené odstíny. Umožní Vám vytvořit neuvěřitelně zajímavý, barevný make-up. Vyplatí se také ujistit, že paletka obsahuje i třpytivé stíny. Díky nim se bude oční víčko na světle třpytit!
  • Potřebujete všestrannou paletku, kterou využijete bez ohledu na příležitost? Sáhněte po produktu se stíny v matné a třpytivé verzi. Díky němu vznikne dokonalé líčení do práce i na významné události.

Proč se vyplatí vybrat paletu se stíny místo jednoho stínu?

Rozsáhlé paletky jsou skvělou volbou, pokud chcete mít ve své toaletní taštičce pořádek. V jednom kompaktním balení mají všechny stíny své místo. Nehrozí tedy, že se člověk ztratí. Výhodou mnoha paletek očních stínů je, že mají zrcátka. Jejich přítomnost usnadňuje vylepšení make-upu např. na cestách nebo v práci.

Prohlédněte si naše paletky očních stínů a vyberte si produkt, který Vám umožní vytvořit dokonalý make-up.

pixel