Séra proti akné

Množství produktů: 152

O aknózní pleť je třeba pečovat komplexně a je nutné jí zajistit správnou péči v každém kroku rutiny. Pečující přípravky musíte tomuto typu pleti vhodně přizpůsobit – např. sérum by mělo obsahovat protizánětlivé a zklidňující složky, které zmírňují projevy akné. Vybírejte z naší široké nabídky a dejte sbohem akné jednou provždy!

Třídění
Počet produktů: 30/152

Séra proti akné

Séra proti akné mohou zpestřit každodenní péči o pleť. Složky, které obsahují, podporují boj proti nedokonalostem a kožním lézím. Tyto výrobky mají jemné složení, které nedráždí citlivou pokožku a nezhoršují dermatologické problémy. Ve složení kosmetických přípravků proti akné najdete látky, které podporují správnou činnost mazových žláz, prevenci ucpávání pórů a vzniku akné.

Zobrazit více

Sérum proti akné - co obsahuje?

Při péči o aknózní pleť je velmi důležité působit proti množení bakterií, které jsou zodpovědné za vznik nedokonalostí. Zároveň je nutné zklidnit podráždění, které by mohlo stimulovat mazové žlázy k produkci mazu a ucpávat jejich vývod.

Séra proti akné proto obsahují složky, které pomáhají:

  • odstraňovat odumřelé kožní buňky a hloubkově čistit póry, například kyseliny AHA/BHA,
  • likvidovat bakterie a plísně způsobující léze, například výtažek z čajovníku,
  • obnovit rovnováhu pleti, hydratovat ji a regenerovat - například kyselina hyaluronová, vitamin C, koenzym Q10 nebo niacinamid.

Séra proti akné neobsahují žádné komedogenní látky, které by mohly vést ke zhoršení stavu pokožky.

Co je třeba mít na paměti při jejich používání?

Pokud aplikujete sérum proti akné přímo na obličej nepřikládejte špičku aplikátoru na pokožku. Tímto způsobem byste mohli přenést bakterie z pokožky do přípravku. Tam by měly bakterie ideální podmínky pro růst. Nejlépe je nanést přípravek nejprve na čisté prsty a poté přípravek rozetřít na obličej.

Seznamte se se séry proti akné a obohaťte svou péči o pleť.

Viz také: krémy proti akné, masky proti akné, lokální léčba nedokonalostítonika pro aknózní pleť

pixel