Masky pro poškozené a lámavé vlasy

Množství produktů: 28

Hledáte masku, která splní potřeby zničených, poškozených vlasů? Tak to jste tady správně! Vybrali jsme pro Vás masky s bohatou konzistencí a obsahem účinných látek, které posilují vlasy a doplňují ztráty v jejich struktuře. Pokud chcete zlepšit stav Vašich vlasů, navrátit jim jejich přirozenou pružnost a lesk, používejte masky pravidelně. Vybírejte z naší nabídky a najděte si svého oblíbence!

Třídění

Profesionální péče o slabé a lámavé vlasy

Každý typ vlasů si žádá správnou péče, které je přizpůsobena jejich potřebám. Pečlivou pozornost je třeba věnovat vlasům, které mají sklony k lámání a jsou slabé. Bohužel jsou náchylné k poškození jak vlivem větru a slunce, tak mechanickými vlivy, jako je tření o oblečení nebo časté česání kartáčem. Tento typ vlasů poznáte snadno, jelikož mají nejčastěji rozdvojené konečky a nevytvářejí jednotný celek. Pokud se o své lámavé vlasy chcete začít starat, zařaďte do své péče speciální masky. Jsou vyrobeny tak, aby poskytly vlasům přesně to, co potřebují: posílení struktury, zvýšení odolnosti vůči poškození a uzavření vlasu samotného.


Zobrazit více

Lehké složení masek pro lámavé a slabé vlasy

Tento typ vlasů se vyznačuje tím, že se lehce zatěžují a působí mastně a zplihle. Pokud po tomto efektu netoužíte, doporučujeme vybírat masky s lehkým složením, které najdete v nabídce Cosibella. Snadno tak dodají vlasům správné složky, aniž by způsobily nežádoucí vedlejší účinky.

Posilující složky v maskách na vlasy

Základem péče o slabé vlasy je posílení jejich struktury. Především v ní nesmí chybět proteiny. Tyto složky jsou základními stavebními prvky vlasů, a proto jsou schopny vlasy doplnit a ochránit je před dalším poškozením a lámáním. Navíc jsou zodpovědné za uhlazení a zjemnění vlasů. Pokud toužíte po vlasech, které jsou lesklé, zvolte masku, která má ve složené rostlinné oleje, třeba olej z avokáda nebo arganový olej. Nejen, že vlasům dodají krásný lesk, ale také je chrání před dalším poškozením. Správná péče postavená na správné kosmetice a pravidelnosti umí přinést úžasné výsledky. Vyplatí se vybrat si masku na vlasy co nejdříve a očekávat ty nejkrásnější výsledky. 

pixel