Pleťové masky s vitamínem C

Množství produktů: 24

Masky s vitamínem C poskytují pleti pořádnou dávku výživy a revitalizace. Vitamín C má silné antioxidační účinky, rozjasňuje, stimuluje syntézu kolagenu a redukuje známky stárnutí. Pravidelné používání masek s vitamínem C pomáhá redukovat pigmentové skvrny, vyhlazuje, navrací pleti její přirozený lesk a chrání před škodlivými účinky volných radikálů. Jedná se o úžasný doplněk v péči o nejednotnou a našedlou pleť bez lesku. Prohlédněte si nabídku ještě teď!

Třídění

Masky s vitamínem C - rozjasnění pleti

Vitamín C je jednou z nejoblíbenějších a nejznámějších účinných látek v péči o pleť. Vděčí za to svým rozjasňujícím a revitalizačním vlastnostem. Pokud chcete získat zpět zářivý a jasný vzhled své pleti, sáhněte po maskách s vitamínem C.

Působení masek s vitamínem C

Masky s vitaminem C jsou skutečnou dávkou energie pro pleť. Díky svým rozjasňujícím a antioxidačním vlastnostem pomáhají:

  • Rozjasnit pigmentové skvrny: snižuje výskyt pigmentových skvrn a zanechává rovnoměrnou a zářivou pleť
  • Neutralizace volných radikálů: vitamín C chrání pokožku před poškozením volnými radikály, čímž zabraňuje předčasnému stárnutí
  • Stimuluje tvorbu kolagenu: zvyšuje pružnost a pevnost pokožky

Pravidelným používáním masek s vitamínem C se můžete těšit ze zdravější, zářivější a pevnější pleti po delší dobu. Pokud se chcete o vitamínu C dozvědět více, přečtěte si náš příspěvek na blogu Vitamín C v pleťové kosmetice.


Zobrazit více

Pro koho je vitamín C v masce vhodný?

Masky s vitamínem C jsou velmi univerzálním kosmetickým produktem, vhodným prakticky pro každý typ pleti a zejména pro ty, kteří:

  • potýkají se s pigmentovými skvrnami a nerovnoměrným tónem pleti
  • chtějí působit antioxidačně a proti stárnutí
  • hledají způsob, jak pleť hydratovat a vyživovat a zároveň ji rozjasnit a zlepšit její stav

 

Viz také: séra s vitamínem C, krémy s vitamínem C, antioxidační maskyantioxidační séra

pixel