Pleťové krémy pro citlivou pleť

Množství produktů: 384

Tento typ pleti se vyznačuje přecitlivělostí na vnější vlivy. Z toho důvodu musíte s citlivou pletí zacházet šetrně. V pečující rutině by se měl objevit vhodný krém bohatý na zklidňující a zmírňující složky. Podívejte se, co jsme pro vás připravili!

Třídění
Počet produktů: 30/384

Pleťové krémy pro citlivou pleť

Citlivá pokožka je náchylná k podráždění a poškození. Proto by se její péče měla zaměřit na hydrataci a ochranu před vnějšími faktory. Pomoci Vám v tom mohou složky přítomné v krémech na citlivou pleť. V naší nabídce naleznete produkty určené pro denní i noční použití. Mají jemné složení, které nezpůsobuje podráždění a sametovou texturu. Proto je jejich nanášení velmi příjemné.

Zobrazit více

Krémy pro citlivou pleť - co obsahují?

Krémy pro citlivou pleť zahrnují: extrakt z Centella asiatica, ceramidy, panthenol, aloe vera, skvalan, med, bakuchiol, niacinamid a kyselinu hyaluronovou. Tyto přísady podporují:

  • hydrataci a regeneraci epidermis,
  • zklidňuje podráždění,
  • rekonstrukci hydrolipidové bariéry.

Kromě toho pomáhají snižovat pocit napětí, snižují suchost pokožky a posilují její ochranu před škodlivými vnějšími faktory. Prohlédněte si naši nabídku a doplňte svoji kosmetičku o krémy pro péči o citlivou pleť.

Viz také: séra pro citlivou pleť, tonika pro citlivou pleť, masky proti zarudnutíregenerační krémy

pixel