Šampony pro barvené vlasy

Množství produktů: 25

Barvené vlasy potřebují správnou péči, která komplexně pečuje o jejich stav a prodlužuje trvanlivost barvy Z tohoto důvodu jsme připravili šampony vhodné pro barvené, odbarvené a chemicky oslabené vlasy. Určitě je vyzkoušejte!

Třídění

Jak pečovat o barvené vlasy?

Pokud si barvíte vlasy, dobře víte, že časem barva bledne a ztrácí na intenzitě, vlasy jsou suché a drsné na dotek a je těžké je upravit. Péče o barvené vlasy je velice důležitá pro zachování krásné barvy a zdravou kondici. Barvení bohužel oslabuje strukturu vlasu, otevírá jejich folikulu a vysušuje, proto je velice důležité, abyste používali správné šampony, které kromě výborných čistících vlastností zároveň hydratují, vyživují a chrání. Šampony pro barvené vlasy obsahují speciální složky jako emolienty (změkčující látky) a proteiny, které pomáhají zachovat intenzitu barvy na delší dobu a chrání před účinky vnějších vlivů.

Zobrazit více

Jaký šampon je vhodný pro barvené vlasy?

Šampony pro barvené vlasy jsou vyrobeny na bázi jemných, povrchově aktivních mycích látek, které minimalizují riziko rychlého vymývání barvy. Hlavním cílem těchto přípravků je jemné čištění, které nenaruší pigmentovou vrstvu na vlasech. Navíc jsou obohaceny o pečující složky, které hydratují, vyživují a obnovují strukturu vlasu. Mezi takové složky patří např. rostlinné oleje: avokádový, makadamový, ricinový a arganový. Dále také proteiny, keratin, med a kyselina hyaluronová. Díky přítomnosti těchto složek si vlasy zachovají svou barvu na dlouhou dobu, jsou měkké na dotek, lesklé a bez efektu krepatých a suchých vlasů.

Přírodní šampony pro barvené vlasy

Tento druh šamponu je skvělou volbou pro ty, kdo oceňují přírodní složky v každodenní péče. Přípravky jsou plné rostlinných extraktů, olejů a vitamínů, které účinně pečují o vlasy a zároveň zachovávají jejich barvu. Přírodní šampony jemně odstraňují kožní maz a nečistoty z celých délek vlasů a pokožky hlavy, zanechávají vlasy jemné a lesklé a zachovávají barvu vlasů.

Nejlepší šampony pro barvené vlasy

V obchodě Cosibella najdete širokou nabídku šamponů pro barvené vlasy, které zajistí intenzivní barvu vlasů na dlouhou dobu. Pokud máte barvené vlasy a přemýšlíte o nákupu vhodného šamponu, v našem e-shopu určitě najdete ideální přípravek pro sebe. Vhodná a vědomá péče je klíčová pro zachování dobré kondice vlasů. Vybírejte z šamponů značek Fanola, Olaplex nebo Masil. Tyto značky se specializují právě na výrobu šamponů, díky čemuž dosáhnete skvělých výsledků.

pixel