Masky na rty

Množství produktů: 13

Masky na rty jsou úžasným produktem pro speciální účely! Aplikujte je na noc a ráno se probudíte s měkkými, hladkými a hydratovanými rty. Prohlédněte si naši nabídku masek na rty a dopřejte si tuto regenerační kúru několikrát týdně!

Třídění

Masky na rty

Chcete Vašim rtům dopřát speciální péči? Máte pocit, že i přes pravidelné používání balzámů, jsou Vaše rty suché, podrážděné a načervenalé? Vyzkoušejte pečující přípravky s bohatým složením – masky na rty. Složky obsažené v těchto přípravcích hloubkově vyživují, regenerují, změkčují a vyhlazují. Pokud toužíte po krásných rtech, doporučuje mít vždy nějakou po ruce.

Zobrazit více

Masky na rty – čím se vyznačují?

Masky nechte na rtech působit několik desítek minut nebo klidně přes noc. Díky tomu umožníte účinným látkách pronikat hluboko do pokožky a rty dokonale vyživit.
Masky na rty se vyznačují bohatým složením. Obsahují například:

  • rostlinné oleje a másla – např. bambucké máslo, které zklidňuje podráždění, změkčuje, zadržuje vodu v pokožce, hydratuje a chrání před vysoušením
  • ceramidy– regenerují, vyživují a chrání hydrolipidovou bariéru
  • kyselinu hyaluronovou – zvyšuje úroveň hydratace
  • rostlinné extrakty – např. ze zeleného čaje, který hydratuje, regeneruje a má antibakteriální účinky

Nezapomínejme, že masky mohou mít také hustou krémovou konzistenci, která obaluje pokožku rtů stejně jako jemný kašmír.

Jak často masky na rty používat?

Masky na rty používejte pravidelně, 1x-2x týdně. Obsažené složky udrží pokožku rtů v dobrém stavu, dokonce i v náročných podmínkách. Masky můžete aplikovat i v případě, když jsou Vaše rty podrážděné, suché nebo načervenalé. Tyto pečující přípravky totiž navíc regenerují a navrací pokožce zdravý vzhled.

Ačkoli jsou tyto přípravky určeny primárně na noc, můžete je používat i během dne, zejména v zimním období jako ochranu před chladem. Místo klasického balzámu na rty naneste malé množství masky. Prohlédněte si celou nabídku přípravků na rty – u nás najdete vše, co potřebujete.

Viz také: korejské masky, pleťové esence, opalovací tyčinky, masážní válečky na obličej

pixel