Tonika pro smíšenou pleť

Množství produktů: 89

Smíšenou pleť charakterizují různé potřeby v závislosti na části obličeje. V T-zóně je většinou mastná, naopak na tvářích vysušená. Je velmi náchylná ke vzniku pupínků, nedokonalostí a pigmentových skvrn. Prohlédněte si naši nabídku tonik pro smíšenou pleť a obohaťte Váš každodenní pečující rituál!

Třídění
Počet produktů: 30/89

Tonika pro smíšenou pleť

Smíšená pleť se vyznačuje tím, že určité části obličeje (obvykle čelo, nos a brada) mají tendenci produkovat nadměrné množství kožního mazu a vytvářet černé tečky, pupínky a nedokonalosti a naopak zbylé části obličeje mají sklon k vysoušení. Péče o takovou pokožku je poměrně náročná. Složky obsažené v tonicích pro smíšenou pleť Vám však pomohou se s těmito problémy vypořádat. Nabízíme přípravky známých značek, např. A'pieu, Isntree, Miya, Nacomi a Pyunkang Yul. Složení přípravků bylo navrženo tak, aby řešilo potřeby mastné i suché pleti zároveň.

Zobrazit více

Tonika pro smíšenou pleť – čím se vyznačují?

Tonika pro smíšenou pleť mají rozmanité složení. Obsahují látky, které hydratují, regulují sekreci kožního mazu a bojují proti bakteriím. Patří mezi ně například:

  • niacinamid, který zklidňuje podráždění, má protizánětlivé účinky a posiluje ochrannou bariéru pokožky;
  • aloe vera, které hydratuje;
  • vitamín C, který rozjasňuje a stimuluje produkci kolagenu, čímž zlepšuje elasticitu pleti;
  • peptidy, které obnovují kožní buňky a zpomalují proces stárnutí pleti.

Kombinace těchto účinných látek podporuje péči o jednotlivé části smíšené pleti.

Jaké tonikum zvolit?

Tonikum vybírejte podle konkrétních potřeb Vaší pokožky. Pokud Vás trápí suchá pleť, zvolte tonikum s obsahem hydratačních složek. Bojujete s akné? Už máte dost nadměrného lesku? Vybírejte z přípravků obsahujících složky, které normalizují sekreci kožního mazu.

Prohlédněte si celou nabídku pleťových tonik a najděte si ideální produkt přesně pro Vaše potřeby!

Viz také: séra pro smíšenou pleť, krémy s SPF, krémové maskybalzámy na rty

pixel