Pleťová séra s ceramidy

Množství produktů: 71

Séra s ceramidy mají za cíl obnovit a posílit přirozenou ochrannou bariéru pokožky. Ceramidy jsou lipidy, které se přirozeně nacházejí v pokožce a v kosmetických přípravcích mají vyživující, regenerační a zklidňující vlastnosti. Séra s ceramidy jsou vhodné pro všechny typy pleti, zejména pro suchou, citlivou a zralou pleť, která k dosažení zdravého a krásného vzhledu potřebuje podpořit. Zařaďte tyto přípravky do své pečující rutiny ještě dnes!

Třídění
Počet produktů: 30/71

Sérum s ceramidy – recept na vyživenou pleť

Sérum s ceramidy je dokonalý přípravek, který účinně vyživuje a obnovuje kožní buňky. Pokud hledáte způsob, jak obohatit Vaši pečující rutinu a zároveň redukovat suchost pokožky, vrásky nebo posílit oslabenou ochrannou bariéru, zařazením séra s ceramidy do každodenní péče si zajistíte úžasné výsledky.

Zobrazit více

Jak používat sérum s ceramidy na obličej?

Ceramidy můžete používat jak v ranní, tak i večerní péči o pleť. Na začátku jemně očistěte pleť od nečistot, přebytečného kožního mazu a zbytků make-upu pomocí odličovacího oleje/balzámu a mycího gelu/pěny a následně aplikujte Vaše oblíbené tonikum. V dalším kroku naneste sérum s ceramidy – malé množství aplikujte do dlaní a jemně vmasírujte do pokožky obličeje. Celou pečující rutinu uzavřete hydratačním nebo regeneračním krémem. V ranní pečující rutině nezapomínejte ani na SPF krém, který byste měli používat po celý rok, bez ohledu na počasí.

Jak působí ceramidy na pokožku?

Ceramidy jsou lipidové molekuly (tuky), které se přirozeně vyskytují v pokožce a vytvářejí mezibuněčný cement. Jsou nezbytnou pečující složkou, pokud chcete, aby byla Vaše pleť pevná, měkká a v dobré kondici. Mezi hlavní účinky patří:

  • obnova lipidové bariéry: ceramidy posilují přirozenou ochrannou bariéru. Správně fungující bariéra pokožky zlepšuje úroveň hydratace a chrání před vnějšími vlivy jako je vítr, mráz nebo mechanické tření;
  • hydratace a zlepšení elasticity pleti: ceramidy pomáhají redukovat jemné linky a mimické vrásky, poskytují pleti mladistvý a prozářený vzhled a viditelně zpevňují;
  • zklidnění podráždění: urychlují regeneraci a zmírňují podráždění. Jsou vhodné zejména pro citlivou a reaktivní pleť, protože výsledky jsou rychlé a efektivní;
  • obnova kožních buněk: urychlují proces regenerace, díky čemuž umožňují získat hladkou a rovnoměrnou strukturu pleti.

Jaké sérum s ceramidy vybrat?

Výběr vhodného pleťového séra s ceramidy je závislé na potřebách Vaší pleti a Vašich osobních preferencích. V naší Cosibella nabídce najdete pečlivě vybraná, vysoce kvalitní séra s ceramidy od značek z celého světa. Vybírejte např. z nabídky značky BasicLab, Bielenda Professional, COSRX, InnisfreeMissha a spousty dalších. Pokud přemýšlíte, jaké sérum s ceramidy si pořídit, prohlédněte si naši nabídku a dopřejte si sérum s příjemnou, bohatou konzistencí a skvělými efekty.

Viz také: vyživující krémy, krémy s ceramidy, vyživující séravyživující masky

pixel