Masky proti pigmentovým skvrnám

Množství produktů: 27

Podívejte se na naši nabídku masek proti pigmentovým skvrnám, které jsou určeny pro ty, kdo chtějí dosáhnout rovnoměrného tónu pleti a zmírnit výskyt nežádoucích pigmentových skvrn. Naše řada zahrnuje produkty, které se zaměřují na rozjasnění barevných změn a zlepšení celkového vzhledu pleti. Vyberte si naše masky na míru podle svých individuálních potřeb a začněte svou cestu ke krásné a zářivé pleti bez nežádoucích pigmentových skvrn.

Třídění

Pleťové masky proti pigmentovým skvrnám

K pigmentaci obličeje často dochází po vystavení pokožky slunci. Tyto tmavé, obvykle hnědé skvrny jsou způsobeny poruchou epidermálních buněk. Nevypadají příliš esteticky a často je obtížné je skrýt pod lehkým make-upem. Naštěstí je možné proti nim bojovat. Pomocí složek obsažených v pleťových maskách proti pigmentovým skvrnám.

Zobrazit více

Co obsahují?

Ve složení pleťových masek proti pigmentovým skvrnám najdete složky s různými vlastnostmi.
Obvykle se jedná o:

  • AHA nebo BHA kyseliny a enzymy, např. z papáji, podporují odlupování odumřelých kožních buněk, čímž pomáhají odstranit zrohovatělou vrstvu pokožky a s ní i přebytečný pigment. Tímto způsobem pomáhají rozjasnit pleť,
  • kyseliny azelaová nebo askorbová - brání fungování tyrozinázy, a tím pomáhají potlačovat tvorbu pigmentových skvrn,
  • niacinamid - pomáhá hydratovat a zastavit hromadění pigmentu mezi kožními buňkami.

Složení pleťových masek obsahuje také látky, které podporují antioxidační a protizánětlivé procesy.

Pleťové masky proti pigmentovým skvrnám - jak je používat?

Složky obsažené v pleťových maskách proti pigmentovým skvrnám mohou pomoci odkrýt mladou pokožku, která je náchylná k poškození a změnám barvy. Proto je důležité po použití těchto kosmetických přípravků používat denní krém s UV filtrem a chránit pokožku před přímým slunečním zářením. Po použití pleťové masky můžete použít také rozjasňující krém nebo sérum s vitaminem C.

Neskrývejte pigmentové skvrny - začněte s nimi bojovat! Složky obsažené v našich pleťových maskách vám v tom pomohou.

Viz také: krémy proti pigmentovým skvrnám, rozjasňující krémy, séra proti pigmentovým skvrnámoční séra

pixel