Masážní kameny na obličej

Množství produktů: 11

Kameny pro masáž obličeje jsou vyrobeny z přírodního křemene. Jsou známé pod označením gua sha a umožňují masírovat obličej, krk a dekolt v pohodlí domova. Pravidelná masáž zlepšuje celkový stav pleti, napíná pokožku a uvolňuje svalové napětí. Prohlédněte si naši nabídku a o účincích se přesvědčte na vlastní kůži!

Třídění

Masážní kameny Gua Sha

Chcete ve své pečující rutině zohlednit korejský přístup ke kráse? Budete k tomu potřebovat správné pečující přípravky a masážní pomůcky, například u nás dostupné kameny Gua Sha. Kosmetické masážní kameny jsou zajímavou alternativou k masážním válečkům. Mají podobu plochých destiček ve tvaru srdce. Jsou vyrobeny z přírodního kamene, např. z jadeitu nebo růžového křemene, které si zachovávají své chladivé vlastnosti během masáže.

Gua Sha masážní kameny jsou vhodné k masáži obličeje a krku nebo k roztírání pečujících přípravků. Jsou ideální pro každodenní použití nebo pro speciální chvíle relaxace.

Zobrazit více

Masážní kameny na obličej – jaké jsou výhody používání?

Masáž pomocí guasha kamene má spoustu výhod. Například:

  • zlepšuje tok lymfy, pomáhá tělu zbavit se toxinů a zmírňuje otoky a známky únavy (zejména po ránu)
  • zlepšuje mikrocirkulaci, okysličuje kožní buňky a urychluje proces regenerace
  • uvolňuje svalové napětí v obličeji, redukuje jemné linky a vrásky (zejména na čele a kolem rtů) a minimalizuje známky stárnutí

Kámen Gua Sha můžete použít také k roztírání pečujících přípravků, čímž podpoříte pronikání účinných látek hluboko do pokožky.

Jak masírovat Gua Sha kamenem?

Masáž kamenem je podobná jako masáž klasickým rollerem. Před použitím kámen opláchněte. Na pokožku aplikujte pár kapek oleje, séra nebo krému. Širší částí kamene začněte masírovat krk směrem nahoru. Pokračujte masáží od středu obličeje směrem ven.

Poznejte nabídku našich pleťových olejů, sér a krémů vhodných pod guasha destičku a dopřejte si skutečné potěšení!

Viz také: plátýnkové masky, hydroláty, masky na nocnáplasti pod oči

pixel