Opalovací tyčinky

Množství produktů: 22

SPF v tyčince je účinný a pohodlný způsob, jak poskytnout pleti vysoký stupeň ochrany, navíc v praktickém balení, ideálním na cesty. Obsahuje složky, které chrání před škodlivým UVA a UVB zářením. Tyčinka umožňuje snadnou, precizní a bezproblémovou aplikaci. Malé balení se krásně vejde do kabelky, což je ideální pro rychlou a jednoduchou reaplikaci během dne. Sáhněte po opalovací tyčince a chraňte svou pleť po celý rok!

Třídění

SPF v tyčince – pohodlná ochrana

Ochrana před slunečním zářením je klíčovým krokem v každodenní péči o pleť. Kompaktní opalovací tyčinka umožňuje pohodlnou aplikaci a opravdové účinky. Na naší stránce najdete širokou nabídku SPF tyčinek na opalování, které zajistí ochranu před UV zářením, předčasným stárnutím, spálením a poškozením pokožky.

Zobrazit více

UV tyčinky – jakým způsobem chrání pleť?

SPF krém v tyčince je výjimečné řešení, které účinně chrání před škodlivým UV zářením. Může obsahovat jak chemické filtry, které absorbují sluneční záření, tak i minerální (fyzikální) filtry, které odrážejí a rozptylují UV záření. Nejčastěji však tyto přípravky obsahují smíšené filtry (kombinaci chemických a minerálních UV filtrů), díky čemuž zajišťují účinnou ochranu.

Opalovací krém v tyčince – výhody používání

Tyčinky na opalování jsou všestranným přípravkem, které v sobě kombinují ochranu před UV zářením a pečující vlastnosti. Zde je několik příkladů, proč je používání SPF krému v tyčince výhodné:

  • účinná ochrana: opalovací tyčinka zajišťuje účinnou ochranu před škodlivým UV zářením. Chrání pokožku před spálením, fotostárnutím a dalšími negativními účinky slunečního záření
  • pohodlná aplikace: díky tuhé formě je aplikace přípravku opravdu jednoduchá a zároveň precizní. SPF tyčinku můžete nanášet na celý obličej nebo pouze jeho vybrané části
  • ideální pod make-up: SPF krém v tyčince může sloužit jako úžasná báze pod make-up. Chrání před slunečním zářením a zároveň vytváří hladký povrch, usnadňuje nanášení make-upu a další dekorativní kosmetiky
  • péče a hydratace: spousta ochranných SPF tyčinek obsahuje další pečující složky s hydratačním nebo vyživujícím účinkem. Díky tomu chráníte Vaši pleť před UV zářením, ale zároveň o ni pečujete a zajistíte ji nezbytné vyživující složky.

Jaké SPF v tyčince si vybrat?

Výběr vhodné opalovací tyčinky je důležitým krokem pro zajištění dostatečné ochrany před škodlivým UV zářením. Výběr závisí na konkrétních potřebách Vaší pleti a Vašich osobních preferencích co se týče aplikace a konzistence přípravku. Při výběru věnujte pozornost těmto důležitým faktorům:

  • stupeň SPF ochrany: opalovací krémy v tyčince se různí stupněm ochrany, který je vyjádřen indexem SPF (Sun Protection Factor). Vybírejte přípravky s takovým stupněm ochrany, který potřebujete. Např. SPF 30 nebo SPF 50
  • pečující složky: zaměřte se na složení SPF krému v tyčince. Vyberte si produkt, který obsahuje pečující složky jako antioxidanty, vitamíny nebo hydratační látky. Díky tomu bude Vaše pokožka nejen chráněná, ale také vyživená a hydratovaná
  • konzistence: UV filtry v tyčince se od sebe liší konzistencí. V našem e-shopu najdete lehké, gelové, nemastné textury i krémové, bohaté konzistence. Vyberte si konzistenci na základě Vašich preferencí. Jedni ocení lehké textury, které se rychle vstřebávají a druzí zase krémové konzistence, které jsou na pleti znatelné.

V nabídce obchodu Cosibella najdete přípravky renomovaných značek, které speciálně vytvořily vysoce kvalitní ochranné tyčinky s SPF. Vybírejte například ze značek Abib, Beauty Of Joseon nebo RoundLab. Díky tomu si můžete být jisti, že jste si vybrali účinný ochranný přípravek s pečlivě vybraným složením.

Viz také: korejské masky, pleťové esencemasážní válečky na obličejmasky na rty

pixel