Doplňky pro péči o vlasy

Množství produktů: 25

Pokud už je Vaše kolekce přípravků pro vlasovou péči kompletní, na řadě jsou doplňky. Ty vhodně doplní péči o vlasy a často podporují účinky vlasové kosmetiky. V naší nabídce najdete vysoce kvalitní hřebeny a kartáče na vlasy, gumičky z šetrných materiálů, turbany, ručníky a masážní kartáče pro pokožku hlavy. Díky naší nabídce budete moci komplexně pečovat o Vaše vlasy i pokožku hlavy. Přesvědčte se sami.

Třídění

Praktické doplňky na vlasy

Snad každý touží po upravených a krásných vlasech. Pravidelná, vhodně zvolená vlasová péče je naprostým základem, ale nezapomínejme ani na správně doplňky a pomůcky, které usnadní každodenní styling i samotnou péči. V nabídce e-shopu Cosibella najdete praktické a funkční doplňky na vlasy, díky kterým bude úprava vlasů opravdu příjemnou záležitostí!

Zobrazit více

Různé druhy kartáčů na vlasy

Kartáče na vlasy jsou bezesporu nezbytným doplňkem v péči o vlasy, po kterém sáhnete i několikrát denně. Vhodně zvolený kartáč umožní snadné a rychlé rozčesání vlasů bez vytrhávání a zbytečného tahání. Kartáče na vlasy však mohou mít různé funkce:

  • kartáče na rozčesávání vlasů: rozčesávací kartáče a hřebeny mají široce rozestavěné zuby a dobře rozčešou zejména dlouhé a husté vlasy
  • kartáče na žehlení vlasů: žehlicí kartáče mají keramickou vrstvu, které s použitím tepla fénu narovnávají vlasy, uhlazují je a dodávají jim lesk
  • kartáče pro větší objem vlasů: kulaté kartáče s přírodními štětinami dodávají vlasům objem a nadýchanost
  • stylingové kartáče na vlasy: různě velké, s různými druhy štětin umožňují upravit vlasy podle Vašich představ
  • kartáče na mokré vlasy: pro snadné, šetrné a bezbolestné rozčesání mokrých vlasů. Nemají klasický měkký polštářek, a jsou proto ideální pro včesání kondicionéru nebo masky do mokrých vlasů

Turbany a ručníky

Turbany a ručníky na vlasy jsou praktické a funkční doplňky, které výrazně usnadňují schnutí vlasů. Nezapomínejte, že zamotaný ručník nebo turban by měl na vlasech zůstávat max. po dobu 15 minut. Díky tomu nevytvoříte ideální podmínky pro rozvoj plísně na pokožce hlavy – předejdete např. vzniku lupů. Jsou vyrobeny z jemných materiálů a šetrně absorbují přebytečnou vodu z vlasů. Turbany a ručníky jsou ideální pro ty z Vás, kdo pečujete o stav svých Vlasů a snažíte se minimalizovat škodlivé účinky vysokých teplot během vysoušení vlasů.

Gumičky a čelenky do vlasů

Gumičky a čelenky jsou doplňky, které oceníte při každodenních činnostech. Poslouží jednak k vytvoření účesu, ale také například k ochraně vlasů během aplikace pleťových masek. Bez ohledu na to, zda potřebujete gumičky pro každodenní úpravu vlasů nebo zajímavé čelenky, u nás najdete vše, co potřebujete.

Jaké vlasové doplňky si pořídit?

Vybírejte ze široké nabídky doplňků na vlasy značek jako Anwen, Mohani nebo Trust My Sister a usnadněte si každodenní péči a styling. Vhodně zvolený kartáč na vlasy se vyplatí mít v koupelně i v kabelce. Příjemný, savý ručník a praktické gumičky zpříjemní obyčejné, ale důležité povinnosti během dne. Ze zajímavých vzorů a barevných kombinací si vyberte ty, které Vás zaujmou nejvíce!

pixel