Odličovací balzámy

Množství produktů: 39

Balzámy mají tuhou konzistenci, která se vlivem tepla mění na tekutý olej. Jsou ideální pro 1. krok dvoufázového čištění obličeje. Dokonale rozpouští make-up, veškeré nečistoty a zbytky SPF přípravků. Vybírejte z naší široké nabídky a vyberte si vhodný odličovací balzám přesně pro potřeby Vaší pleti!

Třídění
  • 1
  • 2
Počet produktů: 30/39

Odličovací balzámy

Máte suchou a citlivou pleť? Hledáte alternativu k těžším čisticím olejům? Vyzkoušejte tuhý odličovací balzám. Tyto přípravky mají příjemnou krémovou konzistenci, nestékají po obličeji a naopak ho jemně zahalují. Díky tomu je lze snadno a pohodlně vmasírovat do pokožky.

Odličovací balzámy obsahují aktivní složky, které rozpouštějí make-up a další nečistoty z povrchu pokožky. Zároveň nenarušují hydrolipidovou bariéru a nezanechávají nepříjemný pocit pnutí.

Dobré složení je základ!

Složení kvalitních odličovacích balzámů je založeno především na rostlinných olejích a máslech. Obsahují např. bambucké máslo a slunečnicový, kokosový nebo lněný olej. Tyto složky pomáhají rozpouštět a odstraňovat nečistoty a kožní maz z povrchu pokožky. Zároveň hydratují, vyživují a regenerují.
Odličovací balzámy mohou dále obsahovat:

  • panthenol, který hydratuje a zklidňuje podráždění;
  • rostlinné extrakty, např. extrakt z citronu, který rozjasňuje a jemně exfoliuje;
  • vitamíny, např. vitamín E, který má antioxidační účinky.

Díky těmto aktivním látka bude Vaše pleť čistá a opečovávaná zároveň.

Zobrazit více

Odličování pleti pomocí balzámu

Odličovací balzám můžete nanášet přímo na pokožku obličeje. Jemně ho vmasírujte až do rozpuštění veškerých nečistot. Následně opláchněte vodou a pokračujte 2. fází čištění obličeje – dočistěte mycím gelem, pěnou nebo jiným čisticím přípravkem.

Vyzkoušejte odličovací balzámy z naší nabídky a zjistěte, zda Vám tento způsob čištění pleti bude vyhovovat!

Viz také: mycí emulze, mýdla na obličej, přípravky na odličování, odličovací oleje

pixel