Séra pro suchou pleť

Množství produktů: 125

Suchá pleť vyžaduje správnou péči, která jí zajistí intenzivní hydrataci a výživu. V naší nabídce najdete séra bohatá na složky zlepšující úroveň hydratace – kyselinu hyaluronovou, trehalózu nebo beta-glukan. Pokud bojujete s nadměrnou suchostí, určitě se na naše návrhy podívejte!

Třídění
Počet produktů: 30/125

Séra pro suchou pleť

Séra pro suchou pleť jsou přípravky s bohatým složením. Obsahují složky, které pomáhají řešit nepříjemné pnutí pokožky, suchost, hrubost a přecitlivělost na vnější faktory. Podporují návrat jemné a hladké pokožky příjemné na dotek. Sérum mohou používat nejen osoby se suchou pletí, ale také osoby s citlivou, podrážděnou nebo aknózní pletí. Má jemné složení, takže nezhoršuje dermatologické problémy a pomáhá bezpečně hydratovat a vyživovat pokožku.

Zobrazit více

Sérum pro suchou pleť - co obsahuje?

Nabízíme dva typy sér pro suchou pleť: séra s vodní a olejovou texturou. První z nich obsahují účinné látky, které procházejí lipidovou vrstvou pokožky a pronikají hluboko do kůže. Patří mezi ně například kyselina hyaluronovávitamin C nebo vitamin E. Pomáhají zlepšit úroveň hydratace pokožky, regenerují ji a obnovují její hebkost.

Olejová séra naopak obsahují přírodní oleje. Podporují obnovu ochranné vrstvy pokožky. Pomáhají na jejím povrchu vytvářet ochrannou bariéru, která chrání pokožku před ztrátou vlhkosti vlivem různých vnějších faktorů.

Kdy je používat?

Séra pro suchou pleť lze používat každý den a/nebo večer, např. pod krém, jako jednu z fází péče o pleť. Tyto přípravky můžete požívat i v případě, že je vaše pleť suchá nebo dehydratovaná v důsledku různých faktorů, například nadměrného vystavování se slunci. Vyberte si sérum pro suchou pleť a věnujte pleti komplexní péči.

Viz také: olejová séra, pleťové mlhy, oleje na rtynoční krémy

pixel