Olejová séra na pleť

Množství produktů: 27

Olejové sérum je dokonalou volbou pro suchou pleť. Obsažené oleje totiž vyživují, změkčují a regenerují pokožku s problémem suchosti. Vytváří ochranný film, který zabraňuje nadměrnému odpařování vody z pokožky. A jsou skvělé také jako základ pro masáž obličeje! Určitě si naši nabídku prohlédněte.

Třídění

Olejové sérum – způsob na vyživenou pleť

Olejové sérum má, jak už sám název napovídá, olejovitou konzistenci, která zajišťuje Vaší pleti intenzivní péči a výživu. Díky unikátnímu složení, ve kterém najdete přírodní rostlinné oleje, sérum hloubkově hydratuje, regeneruje a poskytuje pleti zdravý vzhled. Pokud potřebujete obnovit ochrannou bariéru Vaší pokožky, tento přípravek Vás nezklame. Již po pár aplikacích zaznamenáte, že pokožka bude pružnější a zároveň hladší a příjemně měkká na dotek.

Zobrazit více

Jaké oleje najdeme v pleťovém olejovém séru?

Přípravek může obsahovat nejrůznější oleje a jejich kombinace, které mají pozitivní vliv na naši pokožku. Nejčastěji jsou kombinace vytvořeny tak, aby řešily konkrétní kožní problém a potřeby pleti. V sérech můžete najít tyto populární oleje:

  • arganový olej: nejznámější olej, který je vhodný na obličej, tělo i vlasy. Má hydratační a regenerační vlastnosti. Arganový olej dobře proniká do hlubších vrstev pokožky, hydratuje ji a zlepšuje její elasticitu. Zároveň chrání před ztrátou vlhkosti.
  • jojobový olej: dobře proniká do pokožky, hydratuje a vyživuje. Svou stavbou je podobný přirozeným kožním lipidům, díky čemuž dobře spolupracuje s jednotlivými vrstvami pokožky. Jojobový olej pomáhá udržovat lipidovou rovnováhu, reguluje nadměrnou sekreci kožního mazu, změkčuje a vyhlazuje.
  • olej z plodů růže šípkové: bohatý zdroj vitamínu C a antioxidantů. Šípkový olej bojuje proti známkám stárnutí, díky čemuž je častou součástí anti-age přípravků. Antioxidanty chrání před účinky volných radikálů, které podporují vznik poškození a vrásek.
  • avokádový olej: vyživuje a posiluje přirozenou ochrannou bariéru. Avokádový olej je bohatý na nenasycené mastné kyseliny, které hydratují a zlepšují elasticitu pleti. Zároveň obsahuje vitamíny A, E a D, které mají protizánětlivé účinky, zklidňují a urychlují proces regenerace.

Jak olejové sérum používat na pleť?

Olejové sérum můžete používat jak ráno, tak večer, podle Vašich preferencí a potřeb Vaší pleti. Pokud budete sérum aplikovat ráno, nanášejte pouze tenkou vrstvu, aby na ní případný make-up dobře držel. Jestliže budete chtít olejové sérum používat večer, můžete ho aplikovat v silnější vrstvě. Naneste ho jako poslední krok Vaší pečující rutiny a nechte působit přes celou noc. Díky tomu bude moci intenzivně regenerovat a vyživit Vaši pleť.

Nezapomínejte, že olejové sérum můžete kombinovat s jinými pečujícími produkty, např. s hydratačními krémy, bázemi pod make-up, maskami nebo nočními krémy. Přizpůsobte pečující rutinu potřebám Vaší pleti a experimentujte, abyste našli takovou kombinaci produktů, která Vám bude vyhovovat.

Viz také: séra pro suchou pleť, pleťové mlhy, oleje na rtynoční krémy

pixel