Zklidňující pleťové krémy

Množství produktů: 97

Zklidňující krémy jsou základním klíčovým prvkem každodenní péče o pleť, zejména pro ty, kteří mají citlivou nebo podrážděnou pleť. Specializovaná složení jsou navržena tak, aby účinně zklidňovala zarudnutí, podráždění a poskytovala úlevu epidermis vystavené vnějším faktorům. Pro své zklidňující a regenerační vlastnosti se v těchto přípravcích často používají složky, jako jsou rostlinné výtažky, panthenol nebo alantoin. V naší nabídce najdete krémy, které nejen zklidňují, ale také pomáhají obnovovat přirozenou ochrannou bariéru pokožky, a zajišťují tak její zdravý vzhled a pocit pohodlí každý den.

Třídění
Počet produktů: 30/97

Zklidňující krém - zklidnění pro citlivou pleť

V Cosibelle nabízíme širokou škálu zklidňujících krémů, které přinášejí úlevu citlivé a podrážděné pleti. Snažili jsme se,  aby naše nabídka byla bohatá na vysoce kvalitní produkty, které zklidňují případné podráždění a zarudnutí a poskytnou  pokožce komfort.

Proč si zvolit zklidňující krém?

Zklidňující krémy jsou pro citlivou pleť velmi důležitou součástí péče o pleť. Dobře fungují také po kosmetických zákrocích, kdy může být pokožka podrážděná. Jejich jemné, obklopující složení poskytuje okamžitou úlevu a zklidňuje podráždění a zároveň chrání pokožku před škodlivými vnějšími vlivy.


Zobrazit více

Zklidňující krém na obličej - co obsahuje?

Zklidňující krémy na obličej jsou bohaté na účinné látky, které obnovují ochrannou bariéru, zklidňují a podporují zdravý vzhled pleti. Najdete mezi nimi složky, jako je panthenol, alantoin, aloe vera, kyselina hyaluronová, antioxidanty a mnoho dalších, které se starají o hydrataci, výživu a regeneraci pleti.

Aktivní složky našich zklidňujících krémů

Tyto krémy obsahují pečlivě vybrané složky, které synergicky působí a poskytují komplexní péči o pleť, která potřebuje zklidnit. Nesmí chybět složky, jako jsou:

  • aloe
  • alantoin
  • pantenol
  • ceramidy
  • skvalan
  • mastné kyseliny
  • trehalóza
  • med
  • ectoin

Nejlepší krém pro zklidnění podráždění a začervenání

Při hledání nejlepšího krému na zklidnění podráždění a zarudnutí se vyplatí věnovat pozornost složení, textuře a efektu, kterou na pleti zanechává. Naše výrobky jsou pečlivě sestaveny s ohledem na potřeby citlivé a zranitelné pleti. Vyberte si proto takový, který nejlépe vyhovuje vašim preferencím.

Viz také: regenerační masky, zklidňující masky, regenerační sératonika bez alkoholu

pixel