Čištění obličeje

Množství produktů: 327

Hloubkové čištění pleti je důležitým krokem každé ranní i večerní pečující rutiny a má značný vliv na celkový stav pokožky. Pokud Vás toto téma více zajímá, určitě si přečtěte náš článek na blogu! V naší nabídce najdete celou škálu produktů – čisticí gely, emulze a pěny a také spoustu odličovacích přípravků. Pečujte o svou pleť a začněte od naprostého základu – pravidelného čištění obličeje!

Počet produktů: 30/327

Přípravky na čištění pleti

Čištění obličeje je jedním z klíčových kroků ranní a večerní pečující rutiny. Výrazně ovlivňuje stav a vzhled naší pleti. Správný způsob mytí pomáhá snižovat riziko vzniku nedokonalostí, redukuje stávající pupínky, stahuje póry a sjednocuje povrch pokožky. Pro dosažení takových výsledků je ale nutné zvolit ten správný přípravek na čištění pleti.

Zobrazit více

Přípravky na čištění pleti – jaký si vybrat?

Kosmetika na čištění pleti by měla být přizpůsobena konkrétním potřebám Vaší pleti. Pokud Vás trápí:

  • vysušená, nepříjemně napnutá pleť, zvolte mycí pěnu nebo emulzi. Tyto přípravky mají jemnou konzistenci, snadno se oplachují a navíc obsahují složky, které hydratují a zklidňují podráždění;
  • nadměrně se mastící pleť, pupínky a akné, vybírejte z čisticích gelů nebo mýdel. Obsahují látky, které normalizují sekreci kožního mazu a mají antibakteriální účinky;
  • pigmentové skvrny a nejednotná textura pokožky, zvolte přípravky s obsahem exfoliačních, rozjasňujících a vyhlazujících složek.

Správně zvolený čisticí přípravek poznáte podle toho, že po jeho použití bude Vaše pokožka příjemná na dotek bez pocitu pnutí.

Jak správně čistit pokožku obličeje?

Čištění pleti provádějte pravidelně, nejlépe 2x denně. Před tímto krokem je nutné pleť odlíčit a odstranit tak zbytky make-upu a dalších pečujících přípravků. Složky obsažené v čisticích produktech pak pomohou odstranit nečistoty z pórů. Malé množství přípravku naneste na navlhčený obličej a krouživými pohyby důkladně vmasírujte. Zbytečně nepospíchejte. Na závěr opláchněte vodou a pokračujte dalšími kroky péče.

Prohlédněte si celou naši nabídku a vyberte si vhodný produkt do Vaší pečující rutiny!

Viz také: mycí pěny, čisticí gely, micelární vodyodličovací mléka

pixel