Kondicionéry na vlasy s vysokou pórovitostí

Množství produktů: 11

Vysoká pórovitost vlasů jde ruku v ruce s otevřenou kutikulou. Nejčastěji se týká kudrnatých vlasů a vlasů poškozených barvením. Pokud máte vlasy s vysokou pórovitostí, sáhněte po kondicionéru s obsahem emolientů (změkčujících látek), které by měly tvořit základ péče o vlasy. Zařaďte do své rutiny také přípravky, které obsahují vysokomolekulární proteiny. Prohlédněte si naši nabídku a vytvořte si ideální pečující rutinu!

Třídění

Kondicionéry pro vlasy s vysokou pórovitostí – výhody

Vlasy s vysokou porézností se vyznačují otevřenou kutikulou, což způsobuje, že jsou vlasy drsné na dotek, matné a suché. Nejčastěji se jedná o kudrnaté nebo barvené/zesvětlené vlasy. Časté a agresivní odbarvování vlasů může bohužel vést k poškození a otevření kutikuly – v důsledku mohou vlasy získat vysokou pórovitost, a to i přesto, že v minulosti měly pórovitost nízkou. Kondicionéry na vlasy s vysokou pórovitostí jsou účinný a snadný způsob, jak zajistit vlasům správnou péči. Obsahují cenné aktivní látky, které pečují o vlasy, regenerují, doplňují ztráty ve struktuře vlasu, hydratují a uhlazují. Díky tomu si zajistíte nejen okamžitý efekt hladkých vlasů, ale i dlouhotrvající účinek zaměřený na regeneraci. A co víc – dobře udržované vlasy se snadněji upravují, což umožňuje zvýraznit a definovat tvar vln a upravit barvené vlasy.

Zobrazit více

Účinné složky v kondicionérech na vlasy s vysokou porézností

Vlasy s vysokou pórovitostí potřebují především složky, které doplní ztráty ve struktuře vlasu, uhlazují, hydratují a chrání vlasy. Ve složení kondicionérů pro tento typ vlasů můžete najít:

  • keratin – doplňuje ztráty ve struktuře vlasu a posiluje
  • bambucké máslo – vyživuje, regeneruje a vyhlazuje vlasy
  • silikony – na vlasech vytváří jemný film, který chrání před poškozením a uhlazují
  • hydrolyzované hedvábí – vyhlazuje, hydratuje a pečuje o vlasy
  • olej z hroznových jader – změkčuje a uhlazuje vlasy a vytváří na nich film, který chrání před vysušením a poškozením
  • slunečnicový olej – vyživuje, dodává vlasům lesk a hydratuje
  • olej z brokolice – působí jako přírodní silikon; na povrchu vlasů vytváří ochranný film a zabraňuje ztrátě vlhkosti z povrchu vlasu
  • olej z malinových semínek – regeneruje, uzavírá kutikulu vlasu a hydratuje
  • lněný olej – zdroj omega-3 a omega-6 mastných kyselin; vyživuje
  • aminokyseliny – posilují strukturu vlasu a zvyšují odolnost vůči poškození
  • ovesné proteiny – dodávají vlasům objem, hydratují a zabraňují elektrizování vlasů
  • pšeničné proteiny – regenerují, posilují strukturu vlasu, zlepšují pružnost vlasů a hydratují

Nejlepší kondicionéry na vlasy s vysokou pórovitostí

Pokud mají Vaše vlasy vysokou pórovitost a nejste si jistí, jaký kondicionér si koupit, prohlédněte si nabídku e-shopu Cosibella. Můžete vybírat z kondicionérů značek Anwen, Cantu, Hairmate nebo Hairy Tale Cosmetics, které se specializují na výrobu účinné vlasové kosmetiky. Přípravky obsahují pečlivě vybrané složky přizpůsobené potřebám vlasů, které změkčují, hydratují, regenerují a uhlazují. Pokud budete kondicionér používat pravidelně, po každém mytí vlasů, výsledné efekty Vás mile překvapí!

pixel