Štětce na oční stíny

Množství produktů: 13

Kvalitní štětce jsou neodmyslitelnou součástí bezchybného make-upu očí. Takové štětce umožňují bezproblémovou aplikaci a následný blending a usnadňují rozetření očních stínů pod obočím a v záhybu oka. Štětiny mohou být syntetické nebo přírodní a liší se tvarem a velikostí. Vybírejte z naší rozmanité nabídky!

Třídění

Štětce na oční stíny

Líčení očí je jednou z nejnáročnějších fází líčení. Jeho provedení vyžaduje přesnost, pečlivost a čas. Pro usnadnění tohoto úkolu se vyplatí sáhnout po správných nástrojích. V našem sortimentu najdete široký výběr štětců na oční stíny. S jejich pomocí můžete snadno a přesně aplikovat kosmetiku, míchat ji a zjemnit přechody mezi nimi.

Příslušenství pochází od známého výrobce - Annabelle Minerals. Tyto štětce se vyznačují krásným designem a odolností. Štětiny jsou řádně zajištěny krytkou, aby nevypadly. Díky tomu Vám tyto make-up doplňky mohou sloužit mnoho let.

Zobrazit více

Štětce na oční stíny - co nabízíme?

Štětce na oční stíny se štětinami nabízíme v různých tvarech a velikostech. Díky tomu můžete doplněk přizpůsobit aplikovanému produktu i očekávanému efektu. Mezi našimi návrhy najdete např.:

  • štětec na roztírání stínů - má velmi krátké kuželovité štětiny. S jeho pomocí nanesete na oční víčko správné množství produktu a rovnoměrně ho „rozmístěte“ od vnitřního koutku oka až k vnější části obočí. Navíc pomůže sesbírat přebytečnou kosmetiku např. ze spodního víčka;
  • štětec na blendování očních stínů - vyznačuje se kónickou hlavičkou se zploštělou špičkou. Dobře přilne k očnímu víčku. Díky tomu tímto štětcem můžete provádět jemné krouživé pohyby, aby přechod mezi nimi byl jemný a estetický;
  • lomený štětec na stíny - má krátké štětinky se zastřiženým koncem. Je ideální pro nanášení produktů do koutků očí a na obě víčka. Ostrý hrot hlavičky Vám umožní dostat se i do malých prostorů.

Příslušenství má syntetické štětiny, které neabsorbují kosmetiku a snadno se čistí. Stíny navíc při nanášení nepráší, takže se obličej při líčení nešpiní. Podívejte se na námi doporučené štětce na oční stíny a vytvořte dokonalý oční make-up!

pixel