Laky na nehty

Množství produktů: 20

Ruce jsou vizitkou každého z nás a není nic jednoduššího, než je zkrášlit pomocí lakování nehtů. V naší nabídce najdete laky na nehty, se kterými vyjádříte sami sebe. Na výběr máte z nejrůznějších barev a provedení. Dáváte přednost lesku nebo matnému laku? Vyberte si své oblíbence a proměňte své nehty v ty nejkrásnější na světě!

Třídění

Silné a zdravé nehty

Upravené ruce, měkká a hladká kůže a stejně tak upravené nehty. Častá manikúra v salonech, prodlužování nehtů nebo tradičně lakované a odlakované nehty, to vše může oslabovat nehet. Tak poškozený nehet je charakterizován tím, že se vrství, má nejrůznější prohlubeniny a třepí se. Pravidelná péče o nehty pomáhá s tím, aby byly stále v dobré kondici. Jsou tvrdé a odolné vůči vnějším činitelům.

Zobrazit více

Jak pečovat o nehty?

Klíčovými prvky péče o nehty jsou výživa, regenerace a posílení samotného nehtu. Používání regeneračních laků na nehty denně nebo dokonce jednou za několik dní je účinným řešením, jak obnovit stav nehtů nebo udržet nehty zdravé a zabránit jejich lámání. U výrobků se štětečkovým aplikátorem stačí nanést tenkou vrstvu přípravku na nehet a nechat zaschnout. V závislosti na doporučení výrobce je třeba výrobek po několika dnech smýt a znovu aplikovat jako léčbu. Na druhou stranu se mezi aplikacemi zpevňujících laků a regeneračních bází vyplatí vmasírovat také produkty s krémovým složením, jako jsou například přípravky od značky Nowa Kosmetyka nebo obnovující sérum od Flosleku. Tento typ výrobku by se měl nanášet na čistou a osušenou pleť i denně.

Regenerující složky ve zpevňujících lacích na nehty

Spoustu složek má mnoho vlastností, které umí udržet nehty v dobré kondici i vzhledu. Nejčastěji umí regenerovat, posilovat a zesilovat nehet, který tak je silnější, lesklejší a případné chybějící části jsou doplněny. Takové funkce se nejčastěji vyskytují u takových složek, jako je:

  • nitrocelulóza - vytváří na nehtech posilující tvrdou vrstvu, nehty jsou lesklejší
  • extrakt z listí jinanu dvoulaločného - podporuje udržení rovnoměrné barvy nehtu
  • arganový olej - hydratuje, zvyšuje odolnost vůči rozdvojení a poškození
  • hydrolizovaný keratin - doplňuje chybějící části v poškozením nehtu, posiluje a regeneruje
  • máslo shea - vyživuje, regeneruje a nehty jsou po něm lesklejší
  • včelí vosk - regeneruje poškozený nehet, zabraňuje vysoušení a nehty jsou lesklejší
  • extrakt ze semen celeru - nehet je lesklejší, posiluje, zvyšuje odolnost vůči poškození
  • vitamín E - regeneruje, nehty jsou lesklejší a pevnější.

Výhody vitamínu E v péči o nehty

Díky svým vlastnostem je ceněnou složkou, kterou najdete v mnoha lacích, kondicionérech a sérech na nehty. Má regenerační a hydratační účinky a také posiluje nehtovou destičku. Díky vitaminu E jsou nehty krásně lesklé a zpevněné.

Výrobci regenerujících laků a kondicionérů na nehty

Pokud přemýšlíte, jaký přípravek pro péči o nehty si koupit, můžete se podívat na nabídku obchodu a vybrat si tu správnou kosmetiku, která bude podle vašich představ. Značka Paese má ve svém portfoliu řadu laků a kondicionérů zaměřených na řešení konkrétních potřeb, najdete zde mimo jiné lak na lámavé nehty, nehty po hybridní manikúře, na tenké nehty, odlakované nehty, kondicionér pro stimulaci růstu nehtů a zpevňovače nehtů. Značka New Cosmetics nabízí unikátní sérum v krému s hydrolyzovaným keratinem, které doplňuje poškozené nehty a zároveň je regeneruje a dodává jim lesk.

pixel