Stylingové spreje

Množství produktů: 34

Stylingové přípravky ve spreji jsou pohodlnou formou, která pečuje o vlasy a usnadňuje jejich styling. Spreje a mlhy zlepšují objem vlasů už od kořínků, oživují tvar vln a dodávají vlasům lesk. Nastříkejte přípravek na Vaše vlasy, bez problému je upravte a dopřejte si úžasný výsledný efekt!

Třídění
  • 1
  • 2
Počet produktů: 30/34

Spreje a laky na vlasy - k čemu se používají?

Ať už chcete přirozeně zpevnit vaše vlnité vlasy nebo toužíte po účesu, který vydrží, správně zvolený sprej je klíčem k úspěchu.

S vlasovými spreji nejen pořádně zkrotíte neposlušné pramínky, ale umí také o vlasy pečovat a chránit je. Laky na vlasy jsou umí zase účes zpevnit, takže účes bude chráněn před vlhkostí, větrem a dalšími nepříznivými podmínkami.


Zobrazit více

Jak používat lak na vlasy?

Nejlepších výsledků dosáhnete, když budete sprej držet přibližně 30 cm od vlasů. Přípravek aplikujte krátkými kontrolovanými střiky, abyste dosáhli rovnoměrného pokrytí a nezatížili vlasy. Účes s lakem na vlasy lze použít také při focení - zkuste nastříkat malé množství přípravku na prsty a jemně zvýrazněte prameny tím, že je jedinečným způsobem upravíte.

Spreje na vlasy - pro účes snů

Spreje na vlasy jsou ideálním kosmetickým přípravkem pro vytvoření a vylepšení struktury účesu. V Cosibelle najdete produkty, které nejen usnadňují styling, ale také vlasy vyživují a chrání před poškozením. Nastříkejte vlasy sprejem, upravte je kartáčem nebo hřebenem - a je hotovo!

Jaký sprej zvolit?

Výběr laku na vlasy by se měl řídit individuálními potřebami vašich vlasů. V obchodě najdete:

  • Spreje pro vlasovou texturu – skvěle zdůrazní vlnky a kudrliny
  • Hydratační spreje – ideální pro suché vlasy, které potřebují hydrataci
  • Suché šampony - s nimi bude účes svěží po celý den
  • Vyhlazující spreje – pro ty, kteří touží po efektu hladkých vlasů.

Objevte své oblíbené vlasové spreje a užijte si krásný účes každý den s Cosibella.

pixel