Pleťové krémy proti pigmentovým skvrnám

Množství produktů: 107

Sjednocení tónu pleti bude mnohem snazší, pokud k tomu zvolíte správné sérum. Ideální přípravek pomáhá zesvětlit pigmentové skvrny, vyrovnává tón pleti a navrací jí přirozený lesk. V naší nabídce najdete séra s vitamínem C, kyselinami a extrakty, které viditelně rozjasňují. Prohlédněte si naši nabídku ještě dnes!

Třídění
Počet produktů: 30/107

Kremy na zesvětlení pigmentových skvrn - aneb jak sjednotit bajevný tón pleti

Pigmentové skvrny nepůsobí esteticky. Často způsobují, že obličej vypadá špinavě. Kromě toho se obtížně skrývají pod make-upem. Místo maskování však lze použít krémy na zesvětlení pigmentových skvrn. Mají sametovou konzistenci a jsou určeny k používání na den i noc. 

Tyto produkty obsahují kromě jiného složku, které Kosmetyki zawierają m.in. składniki, které podporují inhibici produkce melaninu, který je zodpovědný za hnědnutí kůže. Díky tomu pomáhají zesvětlit a sjednotit její barvu.


Zobrazit více

Kremy na pigmentové skvrny – co obsahují?

Ve složení krémů na hyperpigmentaci jsou složky, které podporují odstraňování odumřelých kožních buněk, a tím působí na snížení množství melaninu v pokožce. Patří mezi ně například AHA a BHA kyseliny nebo retinol. Pomáhají také stimulovat obnovu epidermis, vyrovnávají její povrch a omlazují ji. Tyto kosmetické přípravky také obsahují:

  • vitamín C, který pomáhá rozjasnit pleť,
  • peptidy a ceramidy, které podporují regeneraci epidermis,
  • slídu, tedy minerál, která pomůže opticky plet zesvětlit.

Složky byly vybrány tak, aby podporovaly vyhlazení pleti a její sjednocení.

Nejlepší krémy na pigmentové skvrny v obličeji

Pokud vás zajímá, jak si vybrat dobrý krém na pigmentové skvrny, věnujte pozornost několika důležitým bodům. Krém musí mít správné složky v koncentracích, které vykazují vysokou účinnost. Kromě toho je důležitá konzistence krému a efekt, kterou zanechává na pokožce. Vyberte si kosmetiku, která vyhovuje potřebám vaší pleti. Osoby s mastnou pletí budou volit lehké, rychle se vstřebávající přípravky, zatímco osoby s citlivou a suchou pletí budou volit výraznější krémy, které zanechají na pleti pocit hydratace.

Neskrývejte pigmentové změny - zařaďte do své péče o pleť správné krémy a s problémem bojujte. Složky obsažené v krémech na pigmentové skvrny vám pomohou dosáhnout uspokojivých výsledků a krásně sjednocené pleti. V obchodě Cosibella najdete mnoho produktů od značek z celého světa.

Viz také: masky proti pigmentovým skvrnám, rozjasňující krémy, séra proti pigmentovým skvrnámoční séra

pixel