Séra pro mastnou pleť

Množství produktů: 93

Séra pro mastnou pleť obvykle obsahují složky, které regulují a normalizují práci mazových žláz. Pokud takový produkt do své pečující rutiny zařadíte, výrazně snížíte sekreci kožního mazu a zabráníte lesknutí pleti během dne. Prohlédněte si naši nabídku a dopřejte si matnou pleť po několik hodin!

Třídění
Počet produktů: 30/93

Séra pro mastnou pleť

Séra pro mastnou pleť mají lehkou texturu, která se rychle vstřebává. Obsahuje složky, které podporují boj proti typickým problémům tohoto typu pleti, tedy proti:

  • nadměrné tvorbě kožního mazu, zejména v tzv. T-zóně,
  • černým tečkám,
  • nedokonalostem,
  • šedavé barvě pleti.

Kosmetické složení těchto přípravků zároveň nedráždí pokožku a nestimulují činnost mazových žláz. Nezhoršuje tak problémy s mastnou pletí. Nabízené produkty mohou používat nejen osoby s mastnou pletí, ale také osoby s pletí smíšenou nebo aknózní.

Séra pro mastnou pleť - jak je používat?

Séra pro mastnou pleť by se měla používat denně nebo několikrát týdně - záleží na složení zvoleného přípravku. Pokud kosmetický přípravek obsahuje:

  • AHA/BHA kyseliny nebo retinol, mělo by se jeho použití omezit na 2-3krát týdně. Uvedené složky pomáhají intenzivně čistit pokožku a odstraňovat odumřelé kožní buňky. Podporují "odhalení" mladé pokožky, která je poměrně citlivá na slunce a náchylná k podráždění. Proto by každodenní používání kosmetických přípravků s obsahem kyselin mohlo vést k poškození pokožky;
  • látky, které podporují hydrataci, obnovu hydrolipidové vrstvy, zmírnění podráždění nebo antioxidační účinky, přípravek lze používat denně. Účinné látky, které obsahuje, podporují každodenní péči a ani při častém používání nezpůsobují podráždění.

Další pokyny k používání konkrétního séra najdete na jeho obalu. Vyberte si kosmetický přípravek pro mastnou pleť a dodejte své pleti extra dávku aktivních látek s blahodárným účinkem.

Viz také: krémy pro mastnou pleť, matující krémy, gelové pleťové krémy, jílové masky

pixel