Přípravky po opalování na obličej

Množství produktů: 4

Pokud je Vaše pleť po pobytu na slunci zarudnutá, podrážděná a nepříjemně napnutá, doporučujeme sáhnout po after sun produktech! Pečují, zklidňují a ulevují pokožce po opalování. Obsahují složky jako aloe vera, které známe zejména pro jeho zmírňující účinky. Vybavte se přípravky po opalování a ulevte Vaší pleti od nepohodlí!

Třídění

Co použít po opalování?

Dlouhé hodiny opalování a vystavení slunečnímu záření může bohužel způsobovat zarudnutí a podráždění pokožky. Výsledkem je samozřejmě také opálení, přesto se vyplatí pokožku zklidnit a dopřát jí dostatečnou hydrataci a regeneraci. To zajistí složky jako aloe vera, panthenol nebo vitamín E. Vyhnete se díky tomu nepříjemnému olupování pokožky, nadměrnému vysušení nebo pocitu nepohodlí. Na hydratované a opečované pleti vypadá make-up lépe, proto pokud se každý den líčíte, dopřejte pleti péči také po opalování.

Zobrazit více

Jak fungují přípravky po opalování?

Hlavním úkolem kosmetiky po opalování je pleť regenerovat. Působení slunce narušuje hydrolipidovou bariéru, proto je ji třeba obnovit správnou péčí. Důležité je také zajistit pleti dostatečnou hydrataci a zklidnění. Dobrým řešením jsou gelové konzistence, které navíc příjemně chladí a snižují začervenání pleti.

Složky v přípravcích po opalování

  • aloe vera – zklidňuje podrážděnou pokožku, hydratuje a regeneruje
  • panthenol – zmírňuje podráždění, hydratuje, regeneruje a urychluje hojení
  • allantoin – zklidňuje a minimalizuje podráždění
  • extrakt z pupečníku asijského – regeneruje, má protizánětlivé účinky, hydratuje, urychluje hojení ran a zklidňuje podráždění
  • vitamín E – urychluje regeneraci, zpomaluje proces stárnutí a neutralizuje volné radikály
  • extrakt ze zeleného čaje – působí proti volným radikálům, má protizánětlivé účinky a zklidňuje podráždění a zarudnutí

Jaký produkt po opalování zvolit?

Na trhu jsou dostupné různé varianty pečující kosmetiky po opalování. V případě přípravků na obličej jsou to nejčastěji krémy nebo gely. Jak krémové, tak gelové konzistence poskytují pleti potřebné složky. Rozdíl je pouze v preferovaném pocitu na pokožce. Krémové přípravky příjemně obalují pokožku, zklidňují a zajišťují pocit pohodlí, naopak gely kromě pečujících vlastností ještě chladí. Pokud se rozhodujete, který z přípravků pořídit, vyberte si ten, který více odpovídá Vašim preferencím.

Viz také: krémy s SPFsamoopalovací přípravky na obličejséra s peptidy

pixel