Hydratační krémy na obličej

Množství produktů: 561

Hydratační krémy jsou nepostradatelné v péči o všechny typy pleti, nejen o suchou pleť! Správně zvolený produkt redukuje suchost a nepříjemné napětí a naopak zvýrazňuje přirozenou krásu. Krémy, které navrací pleti pocit pohodlí, jsou vyrobeny na bázi kyseliny hyaluronové nebo aminokyselin. V nabídce našeho e-shopu najdete produkty, které vaší pleti zajistí dostatečnou úroveň hydratace!

Třídění
Počet produktů: 30/561

Hydratační krémy pro suchou pleť

Suchá pleť je velmi náročná. Potřebuje stálou ochranu před škodlivými vnějšími faktory a zároveň velmi rychle ztrácí vlhkost. Navíc docela rychle stárne. Proto by její péče měla být vícerozměrná. Pro splnění tohoto úkolu jsme připravili široký výběr krémů pro suchou pokožku. Obsahují složky, které podporují výživu a hydrataci epidermis a pomáhají vytvářet na jejím povrchu ochranný film. Díky tomu pomáhají snižovat suchost.

Zobrazit více

Hydratační krémy na obličej - co je v jejich složení?

V obchodě najdete krémy pro suchou pokožku, které jsou určeny k použití:

  • na den - jejich složení zahrnuje např.. SPF filtry a oleje, které vytvářejí ochrannou vrstvu na povrchu pokožky, čímž chrání pokožku před škodlivými faktory a zabraňují ztrátě vody z epidermis;
  • na noc - obsahují rostlinné výtažky, oleje a látky živočišného původu, které podporují hydrataci, regeneraci a obnovu pleti.

Vyzkoušejte osvědčené krémy pro suchou pokožku a obohaťte svou každodenní péči o Vaši pleť!

Viz také: hydratační séra, hydratační masky, séra s kyselinou hyaluronovouhydratační tonika

 

pixel