Bezoplachové kondicionéry

Množství produktů: 15

Především v péči o kudrnaté vlasy by se měly objevit zejména bezoplachové kondicionéry. Jsou skvělým základem pro následné stylingové přípravky určené k definování kudrlin. A jak bezoplachové kondicionéry používat? Aplikujte na vlhké vlasy a poté je jemně osušte. Tento přípravek zanechá na vlasech výživný ochranný film a dodá jim krásný lesk. Podívejte se na naše tipy!

Třídění

Bezoplachové kondicionéry – úspora času

Každodenní péče o vlasy může obsahovat i několik kroků, které zaberou spoustu času. Ale ne vždy tomu tak musí být. Skvělým způsobem, jak účinně a úsporně pečovat o vlasy, je zařadit do pečující rutiny kondicionér, který se nemusí oplachovat. Díky tomu zajistíte svým vlasům potřebné složky, které je posílí, hydratují, vyživí a ochrání před poškozením. Zde je pár důvodů, proč se po bezoplachovém kondicionéru vyplatí sáhnout:

Zobrazit více
  • rychlá aplikace: vlasy si umyjte obvyklým způsobem, osušte ručníkem a naneste malé množství kondicionéru. Pro lepší rozetření ho můžete včesat kartáčem. To je velmi jednoduchý a rychlý způsob, jak zajistit vlasům vše, co potřebují.
  • multifunkčnost: leave in kondicionér zajistí vlasům potřebnou péči a zároveň usnadní jejich následný styling. Řada kondiconérů usnadňuje styling vlasů tím, že zvýrazňuje tvar vln nebo vlasy naopak uhlazuje.

Jak používat bezoplachový kondicionér?

Používání bezoplachového kondicionéru po každém mytí může přinést úžasné výsledky. Pravidelnost je klíčem k úspěchu. Umyté vlasy osušte ručníkem, abyste je zbavili přebytečného množství vody. Vlasy nikdy netřete, jen je jemně pomocí ručníku promačkejte. Následně malé množství kondicionéru aplikujte do dlaní a rovnoměrně rozetřete do délek vlasů – zhruba od poloviny vlasů až ke konečkům. Pro lepší rozetření můžete vlasy ještě rozčesat kartáčem. Nyní můžete vlasy vysušit fénem, upravit obvyklým způsobem nebo nechat volně uschnout.

Klady bezoplachových kondicionérů

Pokud se rozhodnete pro nákup tohoto typu přípravku, svým vlasům zajistíte:

  • intenzivní výživu: kondicionéry obsahují různé oleje a másla, které mají úžasné pečující vlastnosti
  • měkkost: po použití kondicionéru získají vlasy neuvěřitelnou měkkost a pružnost
  • uhlazený vzhled: díky obsahu silikonů a olejů jsou vlasy dokonale hladké a hebké na dotek
  • snadný styling: pokud kondicionér funguje také jako stylingový přípravek, vlasy bude snazší upravit

V nabídce e-shopu Cosibella najdete kondicionéry, které nevyžadují oplachování a to od výrobců z celého světa. Vybírejte například z přípravků od značky Anwen, Cantu, Masil nebo NINE LESS. Ve složení najdete řadu cenných a účinných aktivních látek, které poskytují vlasům dokonalý vzhled. Pokud si nejste jisti, jaký kondicionér si vybrat, vyzkoušejte filtrování produktů a upravte si zobrazení zboží na stránce. Díky tomu si vyberete produkt podle Vašich osobních preferencí.

pixel