Pomády na obočí

Množství produktů: 16

Upravené obočí, které vydrží? Přesně s tím dokáže pomoci pomáda. Díky ní dokážete precizně vykouzlit požadovaný tvar a zvýraznit jednotlivé chloupky. Mrkněte na naši nabídku a užijte si obočí snů!

Třídění

Pomády na obočí – na co jsou vhodné?

Výrazné obočí je pro obličej důležité stejně jako řasy pro oči. Správně zvolený tvar a odstín obočí přitáhne pozornost okolí doslova jako magnet. Jak ale zkrotit ty neposedné chloupky a dodat jim objem? Pomády na obočí jsou ideálním řešením! Nejen, že pomáhají opticky zahustit a zafixovat jednotlivé chloupky v obočí na několik hodin, ve složení přípravků navíc najdete řadu pečujících složek. Díky tomu budou Vaše nalíčené oči nepřehlédnutelné!


Zobrazit více

Jak používat pomádu na obočí?

Pokud chcete Vaše obočí vyplnit a dodat mu tvar, vhodná pomáda na obočí Vám umožní dosáhnout požadovaných efektů. 

  • Připravte obočí na nanesení pomády. Můžete jej dotvarovat a vytrhat pinzetou nebo nití. 
  • Následně přečešte obočí kartáčkem, abyste z něj odstranili pudrové přípravky a dodali mu požadovaný tvar.
  • Potřebné množství pomády naberte na zkosený štětec a nakreslete linku podél dolní linie obočí. 
  • Pokud preferujete výrazný efekt, nakreslete linku také podél horní linie.
  • Vyplňte celé obočí – pro přirozený efekt vykreslete začátek obočí jemně.
  • Na závěr přečešte obočí oblíbeným gelem a zafixujte do požadovaného tvaru.

Jak zachránit vyschlou pomádu na obočí?

Může se stát, že necháte krémový produkt otevřený, což může způsobit jeho vyschnutí. To ale neznamená, že už jej nebudete moci v budoucnu použít. Vystačí, že do přípravku přidáte pár kapek speciální podkladové báze, např. Duraline nebo několik kapek oleje, který máte zrovna po ruce. Tento trik Vám zachrání vyschlou pomádu a prodlouží jeho životnost.

Nejlepší pomády na obočí – jakou si vybrat?

Pomády jsou skvělou alternativou k tradičním tužkám. Mají krémovou konzistenci, snadno se nanáší i následně smývají. S jejich pomocí můžete vykreslit požadovaný tvar obočí, dokreslit jednotlivé chloupky a získat efekt hustého obočí. Pro dosažení takového efektu je ale nutné zvolit pomádu v odstínu, který je nejblíže barvě Vašeho přirozeného obočí. Díky tomu nebude zvýrazněné obočí působit tvrdě. V nabídce e-shopu Cosibella najdete různé odstíny pomád. Ať už jste blondýna nebo bruneta – u nás najdete ideální produkt. Vybírejte z pomád od značek jako Affect, Claresa, IBRA Makeup a další.

Viz také: bb krémy, řasenky, tinty na rtyštětce na líčení

pixel