Textilní masky na obličej

Množství produktů: 307

Textilní masky jsou skvělým pomocníkem před důležitou událostí – působí totiž okamžitě! Esence, ve které je maska namočena, je bohatá na aktivní složky, připravuje pleť, hydratuje ji a revitalizuje. Prohlédněte si, jaké možnosti najdete v našem obchodě!

Třídění
Počet produktů: 30/307

Plátýnkové masky

Plátýnkové masky mají podobu látky s výřezy pro oči, ústa a nos, která je napuštěna speciálním kosmetickým přípravkem. Tkanina je obvykle bavlněná, ale může být vyrobena například z celulózových vláken nebo viskózy. Je měkká na dotek a nezpůsobuje podráždění. Plátýnkové masky se vyznačují tím, že dokážou absorbovat velké množství tekutiny a velmi pomalu schnou. Díky tomu není nutné po nanesení přípravku na obličej materiál například zvlhčovat vodou, což výrazně usnadňuje aplikaci tohoto kosmetického přípravku.

Zobrazit více

Proč právě plátýnková maska?

Plátýnkové masky mají mnoho výhod.

  • Kosmetický přípravek se snadno nanáší. Stačí vyjmout plátýnko z fóliového sáčku a přiložit na obličej na dobu uvedenou na obalu.
  • Materiál se snadno přizpůsobí pokožce a zabraňuje stékání přípravku, takže pokožka absorbuje velké množství účinných látek.
  • Přípravek není třeba po sejmutí plátýnka smývat. Zbylý přípravek lehce vmasírujte do obličeje.

Tyto masky lze před použitím uložit do lednice. Přiložením studeného plátýnka na obličej můžete například snížit otoky pod očima.

Co obsahují plátýnkové masky?

V naší nabídce najdete masky, které jsou obohaceny o složky podporující hloubkovou péči o pleť. Patří mezi ně aloe vera, kyselina hyaluronová, šnečí sliz nebo rostlinné výtažky, například z růže nebo avokáda. Tyto látky mimo jiné pomáhají hydratovat, vyživovat a regenerovat pokožku a pomáhají obnovovat její hydrolipidovou vrstvu.

Plátýnkové masky mohou být zajímavým doplňkem vaší každodenní péče o pleť. Zvažte jejich nákup.

Viz také: masážní kameny na obličej, hydroláty, masky na nocnáplasti pod oči

pixel