Vyživující pleťové masky

Množství produktů: 66

Čas na hloubkové vyživení pleti? Dosáhněte tohoto pocitu díky vyživujícím maskám, které zajistí pleti veškeré potřebné látky a zlepší její celkový stav. Ceramidy, aminokyseliny a oleje – tyto cenné složky dokonale obohatí Váš pečující rituál. Prohlédněte si naši nabídku!

Třídění
Počet produktů: 30/66

Výživné masky na pleť - jak na zdravou pleť

Pokud chcete o svou pleť pečovat zodpovědně, musíte se postarat o její výživu. Dobrým způsobem, jak jí dodat potřebné látky, je pravidelné používání vyživujících masek. Díky tomu bude vaše pleť silnější, pevnější a odolnější vůči dráždivým látkám.

Výživné masky pro zralou pleť

Každá pleť potřebuje výživu, zejména zralá pleť, která se nejčastěji vyznačuje suchostí a nedostatkem vitality. V naší nabídce najdete výživné pleťové masky, které zlepšují pružnost pleti a navracejí jí mladistvý vzhled. Nejčastěji jsou tyto masky ve formě krému kvůli příjemnému, zahalujícímu pocitu při aplikaci, který tento typ pleti potřebuje. Najdete zde jak masky, které se aplikují na 10-20 minut a smývají vodou, tak i výživné masky na noc, które pořádně vyživí obličej.


Zobrazit více

Výživné masky pro suchou pleť

Suchou pleť je třeba především hydratovat a zároveň jí dodávat výživu. Proto v sortimentu Cosibella nechybí masky, které tyto požadavky splňují. Jejich pravidelné používání vám umožní zapomenout na pocit pnutí, suchosti, podráždění a nepohodlí. Co se týče formy, vybírejte z fóliových masek, gelových masek a krémových masek - vyberte si tu, která vám zkrátka nejvíce vyhovuje.

Výživné složky v maskách

Klíčem k účinné péči jsou správné složky. V našich vyživujících pleťových maskách najdete:

  • Ceramidy - obnovují lipidový plášť pokožky, zlepšují její pevnost a odolnost vůči vnějším vlivům
  • Kolagen - podporuje regeneraci pokožky, zvyšuje její pevnost a pružnost, redukuje jemné linky a vrásky.
  • Oleje - bohatý na mastné kyseliny, vyživuje pokožku, promašťuje ji, posiluje ochrannou bariéru a navrací jí hebkost a zdravý vzhled
  • Skvalan - vyživuje pokožku, má vyhlazující a ochranný účinek.

Pokud hledáte ideální výživnou masku, určitě si nenechte ujít značky, jako jsou ANUA, Cosrx, Farmskin, Holika Holika a spoustu dalších, které u nás najdete. 

Viz také: vyživující krémy, krémy s ceramidy, vyživující séra, séra s ceramidy

pixel