Balzámy na rty

Množství produktů: 93

Hydratační produkty na rty jsou nezbytností a měly by být vždycky po ruce. Úžasně pečují o pokožku rtů, redukují suchost a pomáhají regenerovat popraskané rty. V e-shopu Cosibella najdete vyživující balzámy nebo klasické tuhé balzámy s ochranným účinkem, které obalí Vaše rty a zanechají na nich příjemnou vrstvu.

Počet produktů: 30/93

Přírodní balzám na rty

Příjemně měkké, pružné a hedvábně hladké rty jsou snem mnohých z nás. Dosáhněte tohoto efektu pomocí balzámů na rty. Jsou dostupné ve formě vysouvací tyčinky, v kelímku nebo v tubě. Mají lehké složení, které obaluje rty.

Většina přípravků na rty má krásnou vůni, která zpříjemňuje aplikaci. V naší nabídce najdete také neparfémované a bezbarvé ochranné balzámy na rty, které jsou vhodné pro každodenní použití pro muže i ženy.

Zobrazit více

Balzámy na rty – co obsahují?

Pokožka rtů je vystavena vlhkosti, větru a chladu a z tohoto důvodu může popraskat a být nepříjemně suchá. Chraňte proto Vaše rty před škodlivými vnějšími vlivy. Ve složení hledejte například tyto účinné složky:

  • bambucké máslo – hydratuje, změkčuje a promašťuje rty
  • slunečnicový vosk – vyhlazuje a zajišťuje pěkný vzhled rtů
  • ricinový olej – vyživuje a změkčuje
  • rostlinné extrakty – např. z třešní, který posiluje pokožku

Jednotlivé složky pomáhají udržovat pokožku rtů v dobrém stavu a za každých podmínek.

Jaký druh balzámu zvolit?

Balzámů na rty je neuvěřitelné množství. Podle typu balení můžete vybírat z:

  • klasických výsuvných tyčinek – snadno se nanáší
  • balzámů v tubě – mají tekutou konzistenci, snadno se nanáší a jsou vhodné pro každodenní použití
  • balzámů v kelímku – mají krémovou, spíše tuhou konzistenci. Součástí balení není aplikátor, proto je nutné nanášet přípravek prsty, což nemusí být vždy pohodlné a hygienické.

Výběr balzámu na rty závisí na Vašich preferencích. Zvolte přípravek, který budete moci bez problémů kdykoli aplikovat. Podívejte se i na ostatní přípravky na rty a vytvořte si dokonalou pečující rutinu!

Viz také: séra pro smíšenou pleť, tonika pro smíšenou pleť, krémy s SPF, krémové masky

pixel