Krémové bronzery

Množství produktů: 14

Krémové bronzery pomáhají získat efekt přirozeného opálení. Díky krémové konzistenci se snadno nanášejí a krásně splynou s pokožkou. Krémové bronzery jsou dostupné v teplých i studených podtónech a umožňují dosáhnout efektu sluncem políbené pleti a umožňují vykonturovat obličej. Dodávají tváři výraz, zvýrazňují lícní kosti a další oblasti. Určitě si bronzer přidejte do své kosmetické sbírky!

Třídění

Krémový bronzer – vraťte si kontury obličeje

Krémové bronzery jsou ideální přípravky, které Vám pomohou vykonturovat a zvýraznit rysy v obličeji. Díky správné aplikaci s vhodně vybraným bronzerem dosáhnete krásného, přirozeného efektu. Přípravky se studeným podtónem dokonale vymodelují obličej, zatímco ty v teplém podtónu umožní dosáhnout efektu sluncem políbené pleti.

Zobrazit více

Proč s trendem konturování obličeje začít?

Vymodelování obličeje je jedním z klíčových kroků v make-upu, jak opticky zeštíhlit obličej a zvýraznit jeho přednosti. Pokud nad koupí krémového bronzeru uvažujete, zde je pár důvodů, pro které se vyplatí rozšířit svou sbírku dekorativní kosmetiky:

  • dodává pleti přirozený bronzový, lehce opálený nádech
  • definuje kontury obličeje, zvýrazňuje lícní kosti, linii čelisti a čela
  • potlačuje asymetrii obličeje a navrací mu správné proporce
  • poskytuje pleti svěžest, mladistvý vzhled a efekt zdravé a odpočaté pleti

Kam aplikovat krémový bronzer?

Začněte výběrem vhodného odstínu, který bude nejlépe odpovídat Vašemu tónu pleti. Pamatujte, že bronzer má dodat tváři výraznější kontury nebo efekt jemného opálení. Pro dosažení přirozeného výsledku proto nevybírejte z příliš tmavých odstínů. Malé množství krémového bronzeru naberte prstem nebo štětcem a jemně ho rozetřete, aby se přípravek zahřál – díky tomu půjde rovnoměrně aplikovat a krásně se spojí s již nanesenými přípravky. Bronzer aplikujte na tato místa:

  • lícní kosti: krémový bronzer jemně vklepejte pod lícní kosti a rozetřete nahoru směrem ke spánkům. To zajistí obličeji výrazné kontury.
  • čelo: malé množství krémového bronzeru naneste podél linie vlasů a jemně rozetřete do středu čela. Tento způsob zahřeje obličej a pomůže vykonturovat oblast čela.
  • pod čelist: malé množství krémového bronzeru vklepejte do oblasti pod čelistí a rozetřete směrem k podbradku. Díky tomu tuto oblast opticky zmenšíte.

Pro získání přirozeného a celistvého efektu krémový bronzer vždy rozetřete do ztracena. Pouze tímto způsobem se krásně spojí s naneseným make-upem.

Nejlepší krémové bronzery

V nabídce e-shopu Cosibella najdete řadu kvalitních krémových bronzerů, které dodají Vašemu obličeji jasně definované kontury a jemné opálení. Vybírejte z produktů značek e.l.f., Paese nebo NYX. V nabídce najdete jak studené odstíny vhodné ke konturování obličeje, tak i teplé odstíny, které zajišťují efekt opálené pleti. Přípravky se snadno nanáší, dobře se roztírají a poskytují přirozený vzhled po celý den!

Viz také: krémové tvářenky, tužky na oči, lesky na rtyodličovací tampony

pixel