Krémové tvářenky

Množství produktů: 21

Krémové tvářenky poskytují přirozený lesklý efekt. Díky krémové konzistenci se snadno nanáší a bez problému roztírají. Jemně splynou s pokožkou a dodají tvářím zdravý a svěží vzhled. Ideální volba pro ty z Vás, kdo toužíte po prozářeném vzhledu. Vyberte si vhodný produkt z naší nabídky!

Třídění

Krémové tvářenky – klady

Krémové tvářenky jsou multifunkční přípravky, které umožňují získat zdravý, svěží a přirozený vzhled. Tato inovativní forma tvářenky zajišťuje snadnou a příjemnou aplikaci, hedvábnou konzistenci a výdrž po celý den. Krémové tvářenky mají mnoho kladů, které Vás přesvědčí o tom, proč se vyplatí mít je ve své kosmetické taštičce. Patří mezi ně:

  • přirozený vzhled: umožňují získat jemný efekt, který dodává červený odstín ve tváři, tzv. „zdravíčka“. Díky tomu získá pleť zdravý a svěží vzhled
  • snadná aplikace: krémová konzistence tvářenky umožňuje snadnou a precizní aplikaci. Pár tahů pomocí houbičky krásně rozetře a zapracuje přípravek do pokožky. Díky tomu můžete tvářenku bez problému vrstvit a dosáhnout požadovaného stupně pigmentace podle Vašich potřeb
  • kompaktní balení: krémové tvářenky mají lehké, kompaktní balení a jsou ideální do kabelky. Díky tomu je máte neustále po ruce, což umožňuje případně upravit make-up během dne
  • dlouhotrvající efekt: krémové tvářenky se charakterizují dobrou výdrží. Umožňují zvýraznit tváře na několik hodin bez ohledu na počasí a fyzickou aktivitu. Dopřejte si bezchybný vzhled pleti bez nutnosti oprav během dne!
Zobrazit více

Kam nanášet krémovou tvářenku?

Existuje několik strategických míst na obličeji, kam se vyplatí nanášet tvářenku pro získání přirozeného a efektního vzhledu. Zde je pár rad týkajících se aplikace tvářenky:

  • tváře: tvářenku nanášejte na lícní kosti a jemně rozetřete ve směru ke spánkům. Tento způsob aplikace dodá Vašemu obličeji svěží a mladistvý vzhled
  • špička nosu: malé množství tvářenky jemně aplikujte na tuto oblast a docílíte mírně opáleného vzhledu
  • oční víčka: tvářenka nanesená na oční víčka ideálně spojí celé líčení, které bude působit monochromaticky. Skvělý způsob na rychlý a elegantní make-up!

Nejlepší krémové tvářenky

Bez ohledu na to, jakého efektu chcete dosáhnout, v nabídce e-shopu Cosibella najdete tvářenky s krémovým složením, které splní Vaše očekávání a zvýrazní Vaši krásu. Vybírejte z krémových tvářenek korejské značky Amuse, anebo polské značky Paese. Krémové tvářenky poskytují krásný efekt a zároveň jsou obohaceny o pečující složky: např. beta-glukan nebo ricinový olej. Vybírejte z mnoha dostupných odstínů – od broskvového až po intenzivně růžový a buďte připraveni zazářit!

pixel