Tekuté tvářenky

Množství produktů: 15

Tekuté tvářenky si zamilovala řada beauty nadšenců. Přirozeně zvýrazňují tváře a poskytují svěží vzhled. Lehká tekutá forma se snadno nanáší a krásně splyne s pokožkou. Tekuté tvářenky umožňují kontrolovat intenzitu barvy a dosáhnout požadovaného efektu. Jsou ideální volbou pro ty z Vás, kdo preferujete přirozený svěží vzhled a jemný efekt. Vyberte si krémovou tvářenku z naší nabídky a dopřejte si zdravý a krásný vzhled!

Třídění

Tekuté tvářenky – pro koho jsou vhodné?

Tekuté tvářenky jsou must-have Vaší kosmetické taštičky, pokud toužíte po přirozeném, svěžím a mladistvém vzhledu. Bez ohledu na Váš tón pleti, odstín vlasů nebo věk, tekuté tvářenky jsou ideální pro každého. V nabídce e-shopu Cosibella najdete široký výběr kvalitních tekutých tvářenek v různých cenových relacích, které dodají Vašemu líčení jemný lesk a zdravý vzhled. Jsou vyrobeny pro všechny milovnice beauty, které preferují přirozený efekt.

Zobrazit více

Jak správně nanášet tekutou tvářenku?

Aplikace tekuté tvářenky bude velmi příjemná a snadná, pokud budete dodržovat pár základních pravidel. Jak tedy správně nanášet tekutou tvářenku?

  • Zvolte vhodný štěteček nebo houbičku: použijte hustý kulatý štětec na tvářenku nebo navlhčenou houbičku na make-up. Tvářenku můžete aplikovat také prsty.
  • Začněte s malým množstvím: malé množství tekuté tvářenky naneste na hřbet ruky a poté aplikujte na štětec nebo houbičku. Postupně nanášejte až do požadovaného stupně krytí.
  • Aplikujte rovnoměrně: jemně vklepejte do pokožky tváří a jiných oblastí. Nezapomeňte tvářenku aplikovat rovnoměrně, abyste zabránili vzniku skvrn a šmouh.
  • Zapracujte: abyste tvářenku mohli hezky rozetřít a zajistit si plynulý přechod a přirozený vzhled, na závěr tvářenku důkladně rozblenděte. Díky tomu krásně splyne s naneseným make-upem.
  • Zafixujte pudrem: nepovinný krok. Pokud chcete, aby Vám tvářenka vydržela po celý den, zafixujte ji malým množstvím pudru.

Jak si vybrat vhodný odstín tekuté tvářenky?

Výběr vhodného odstínu tvářenky je pro získání přirozeného efektu důležitý. Odstín tvářenky by měl spolupracovat s přirozeným tónem Vaší pleti. Připravili jsme pro Vás pár tipů, které Vám usnadní výběr vhodného odstínu pro Vaši pleť:

  • světlý tón pleti – vsaďte na jemné barvy. Vybírejte z tvářenek ve světle růžové nebo broskvové, které zdůrazní jemnost a svěžest porcelánové pleti a zároveň ji nepřebijí intenzivní pigmentací
  • střední tón pleti – můžete experimentovat s tvářenkami jak ve světlém, tak v pigmentovaném odstínu. Vyzkoušejte například růžový, korálový nebo cihlový odstín a dodejte Vašim tvářím zdravý vzhled
  • tmavý tón pleti – vybírejte z intenzivně pigmentovaných tekutých tvářenek: červená nebo světle fialová barva vytváří hezký kontrast a zdůrazní Vaši krásu

Nezapomeňte, že ve světě make-upu neexistují zásady – můžete tedy experimentovat s různými odstíny tekutých tvářenek, abyste našli ten, který bude nejvíce vyhovovat tónu Vaší pleti a Vašim preferencím, a ve kterém se budete cítit nejlépe.

Nejlepší tekutá tvářenka

Uvažujete nad koupí tekuté tvářenky, ale nevíte, kterou si vybrat? Prohlédněte si nabídku našeho obchodu a vybírejte z nejrůznějších odstínů. Vyzkoušejte produkty polské značky Eveline Cosmetics, které jsou velmi příjemné a snadno se nanášejí a mohou fungovat také jako rtěnka, anebo korejské tvářenky značky A'pieu, které mají lehkou vodnatou konzistenci, zanechávají saténový finish a jsou obohaceny o pečující složky.

pixel