Pokročilá hydratace pleti díky Paula’s Choice – Barrier Repair Advanced Moisturizer

0 0 5 min
Pokročilá hydratace pleti díky Paula’s Choice – Barrier Repair Advanced Moisturizer
Paula's Choice
0 0 5 min

Obsah

    Pokožka je denně vystavena škodlivým vnějším faktorům, jako je znečištěné ovzduší, změny teploty, stres nebo UV záření. Stav pokožky ovlivňuje také používání přípravků s kyselinami, retinolem nebo jinými přípravky s dráždivým potenciálem.

    Výběr správného hydratačního krému je pak zásadní pro udržení pokožky v dobrém stavu s nenarušenou hydrolipidovou bariérou. V reakci na tyto potřeby vytvořila značka Paula’s Choice produkt, který nejen hydratuje, ale také regeneruje a vyhlazuje pokožku – řeč je o Barrier Repair Advanced Moisturizer.

    Co je to Barrier Repair Advanced Moisturizer?

    Barrier Repair Advanced Moisturizer je pokročilý hydratační krém, který je ideálním řešením pro ty, kteří hledají účinný, ale šetrný přípravek pro každodenní péči o obličej a krk. Jeho složení je navrženo tak, aby podporovalo přirozenou kožní bariéru, poskytovalo tu správnou dávku hydratace a podporovalo regenerační procesy. Je to skvělý krém nejen pro každodenní použití, ale také jako podpora při ošetření suché pleti.

    Pro koho bude tento krém vhodný?

    Produkt je vhodný pro všechny, kteří bojují s problémem suché, citlivé nebo podrážděné pleti. Díky své lehké textuře a jemnému složení je ideální pro každodenní použití i pro ty, kteří mají normální, smíšenou nebo dokonce mastnou pleť, která potřebuje extra hydrataci a posílení. Osobně jsem ho používala jako doplněk k retinolu a můžu říct, že fungoval velmi dobře a pomohl mi zbavit se neustálého vysušování.

    Jak Barrier Repair Advanced Moisturizer používat?

    Používání tohoto krému je příjemné a lze jej snadno zařadit do každodenní péče o pleť. Naneste malé množství na vyčištěnou pleť obličeje a krku a jemně masírujte, dokud se zcela nevstřebá. Krém lze používat v ranní i večerní péči. Nezapomeňte ráno navíc aplikovat krém s SPF – je nutností pro každý typ pleti, pokud se chcete chránit před předčasným stárnutím.

    Klíčové složky a jejich funkce v krému

    Barrier Repair Advanced Moisturizer skvělý tím, že obsahuje ty nejlepší a nejpečlivěji vybrané složky. Najdete v něm:

    Textura a pocit na kůži

    Textura krému je lehká a velmi příjemná při aplikaci. Okamžitě poskytuje jemný a zklidňující pocit a rychle se vstřebává, aniž by zanechával mastný film (to jistě ocení smíšené a mastné typy pleti). Díky tomu se skvěle hodí i jako podklad pod make-up. Eliminuje případnou suchou pleť, která je někdy viditelná po nanesení make-upu a pudru.

    Paula’s Choice – Barrier Repair Advanced Moisturizer – efekty na pleti

    Podělím se s vámi o své vlastní pocity z tohoto produktu. Testovala jsem ho měsíc a používala ho každé ráno a večer. Samotnou aplikaci krému, to, jak příjemná byla textura, a pocit na pleti hodnotím velmi kladně. Nejdůležitější jsou však výsledky! Při každodenním používání krému můžete na své pleti očekávat opravdu báječné výsledky jako např:

    Ideální hydratační krém na každý den

    Paula’s Choice – Barrier Repair Advanced Moisturizer je krém, který si jistě oblíbí všechny typy pleti. Jeho účinné, především hydratační účinky z něj činí vynikající volbu pro každého, kdo upřednostňuje kvalitu před kvantitou. Pokud patříte do této skupiny lidí, určitě nebudete zklamáni.

    Pokud vás zajímá cokoliv dalšího, neváhejte kontaktovat naše odborníky na pleť prostřednictvím kosmetologického formuláře. Můžete nám také psat na facebooku (cosibella), instagramu (cosibella.cz) nebo zavolat na telefonní číslo +420597010522

    Líbil se vám tento článek?

    Subscribe
    Powiadom o
    0 komentarzy
    Inline Feedbacks
    View all comments