Připravte vaši pleť na důležitou společenskou událost

0 0 7 min
Připravte vaši pleť na důležitou společenskou událost
Péče o pleť
0 0 7 min

Obsah

    Jak připravit pleť na důležitou společenskou událost?

    Svatba, promoce, narozeniny či jiná důležitá událost – to jsou chvíle, kdy chcete prostě zazářit. Možná vás to překvapí, ale pro výsledný WOW efekt není potřeba mnoho a dosáhnete ho i v pohodlí vašeho domova. Máme pro vás tip na pečující rutinu pro speciální příležitosti, kde vám prozradíme naše osvědčené produkty. Zaručujeme, že se budete cítit jako princezna! 🙂

    Jak dosáhnout na pohled zdravé, hydratované pleti?

    Pečující rutina pro speciální příležitosti – jak už sám název napovídá, jedná se o péči, která má za cíl zvýraznit vaši krásu ve výjimečné dny. 🙂 Spočívá v tom, že rozjasňuje a vyhlazuje pokožku obličeje a těla (o tom se ještě několikrát zmíníme), krásně vyhlazuje vlasy a vyživuje rty. Většinou používáme přípravky s okamžitým účinkem, jejíchž výsledný efekt je viditelný na první pohled. Nic nenahradí opečovávanou pokožku těla a upravené vlasy, souhlasíte? 🙂

    Jak vypadat svěže krok za krokem?

    Enzymatický peeling – exfoliuje a čistí

    Tento krok je nutné jako jediný provést ještě v předvečer velké události. Díky tomu minimalizujeme potenciální riziko poškození pokožky. Peeling účinně odstraňuje odumřelé kožní buňky, zanechává pokožku příjemně hladkou na dotek, připravenou na nanesení dalších kosmetických přípravků a navíc lehce sjednocuje tón pleti. Malé množství peelingu naneste na očištěnou pokožku obličeje, nechte 5-10 minut působit a poté důkladně opláchněte teplou vodou. Aplikujte váš oblíbený krém a… dobrou noc! Následující ráno v pečující rutině pokračujeme. 🙂

    Veoli Botanica - Matcha Power Peel - Triple-Acid Enzyme Facial Peel - Enzymatický peeling s kyselinami

    Veoli Botanica – Matcha Power Peel – Triple-Acid Enzyme Facial Peel – Enzymatický peeling s kyselinami

    Jemný peeling s AHA kyselinami a extraktem z čaje Matcha. Přípravek exfoliuje, vyhlazuje, rozjasňuje a pomáhá regenerovat. Enzymatický peeling je účinná a zároveň bezpečná volba. Neobsahuje částečky, a používá se proto jako pleťová maska. Za pouhých pár minut bude vaše pleť svěží, projasněná, vyhlazená a připravena na aplikaci make-upu následujícího dne. Vhodný produkt, který připravuje pleť a zajišťuje jí zdravý vzhled.

    Sérum na vlasy

    Sérum definuje vlasy, vyhlazuje je, dodává jim lesk a (co je důležité zejména při důležitých událostech) chrání konečky vlasů před poškozením a zabraňuje krepatění vlasů. Pár kapek séra naneste do celých délek umytých vlasů a poté je upravte běžným způsobem. Pokud chcete efekt zvýraznit, pár kapek séra (opravdu malé množství, abyste vlasy zbytečně nezatížili) aplikujte na již upravené vlasy.

    Anwen - Happy Ends - Ochranné sérum na konečky vlasů

    Anwen – Happy Ends – Ochranné sérum na konečky vlasů

    Sérum vyhlazuje, chrání vlasy a dodává jim lesk. Vlasy vypadají zdravě, lesknou se, jsou hedvábně hladké na dotek a snadno se upravují. Přípravek, který okamžitě zkrotí neposedné vlasy a připraví je na velkou událost se vyplatí mít doma!

    Rozjasňující maska

    Vitamín C je nezpochybnitelně nejlepší aktivní složkou pro speciální příležitosti. Maska s obsahem vitamínu C okamžitě sjednocuje tón pleti a zajišťuje efekt napnuté a zdravě lesklé pleti Je to klíčový krok v této pečující rutině. Tenkou vrstvu masky naneste na očištěnou pokožku obličeje, nechte 10 minut působit a zbylé množství opláchněte teplou vodou. Zajistíte si tak prozářený vzhled!

    Nacomi - Next Level - Vitamin C Mask - Rozjasňující maska s vitamínem C

    Nacomi – Next Level – Vitamin C Mask – Rozjasňující maska s vitamínem C

    Ideální maska na speciální příležitosti! Obsahuje stabilní formu vitamínu C – 3-O-Ethyl Ascorbic Acid, která nezpůsobuje podráždění. Obsažený olej z plodů růže šípkové a alpha arbutin podporují rozjasňující účinky přípravku. Tato kombinace zajišťuje okamžitý WOW efekt. Najděte si chvilku pro sebe a dopřejte si příjemný relax. Vaše pleť se vám odvděčí. 🙂

    BasicLab - Esteticus - Rozjasnění a zklidnění - Antioxidační, vyrovnávající sérum s vitamínem C 15 %

    BasicLab – Esteticus – Rozjasnění a zklidnění – Antioxidační, vyrovnávající sérum s vitamínem C 15 %

    Další produkt s vitamínem C – a nezmiňujeme ho jen tak náhodou! Sérum má lehkou gelovou konzistenci a výsledný efekt? Naprosto dokonalý! Zanechává pokožku projasněnou a viditelně zpevněnou a navíc poskytuje antioxidační ochranu. Díky tomu, že rozjasňuje a hydratuje, stalo se naším oblíbencem! Pokud zaznamenáte, že vaší pleti chybí jiskra a lesk, má našedlý tón a vypadá unaveně, vyzkoušejte toto sérum a dopřejte si prozářený vzhled! 🙂

    Oční a pleťový krém

    Je důležité, aby byly produkty lehké a dobře spolupracovaly s make-upem. Oční krém by měl napnout, rozjasnit a vyhladit pokožku očního okolí a pleťový krém zase uzamknout dříve aplikované pečující kroky a být závěrečnou fází projasnění. Oba produkty naneste na pokožku v malém množství ihned po séru.

    Good Molecules - Yerba Mate Wake Up Eye Gel - Oční gel se stimulačními účinky

    Good Molecules – Yerba Mate Wake Up Eye Gel – Oční gel se stimulačními účinky

    Lehký gelový krém, který napíná a rozjasňuje a navíc okamžitě redukuje váčky pod očima způsobené únavou nebo nesprávnou každodenní péčí. Obsahuje extrakty z yerba mate a kofeinu, které redukují případné otoky v okolí očí a rozjasňují pokožku pod očima. Byl obohacen o kyselinu hyaluronovou, která hydratuje a připravuje pokožku na důležitou událost.

    SkinTra - Everything What Your Skin Will Love - Pečující tonikum s prebiotiky

    SkinTra – Everything What Your Skin Will Love – Pečující tonikum s prebiotiky

    Tonikum, které účinně nahradí lehký krém. Bohaté na hydratační složky, např. fermenty, které změkčují a rozjasňují pleť. Ve speciální pečující rutině je důležité používat lehké, nezatěžující konzistence. Toto tonikum je schopno nahradit krém a je skvělé pod make-up. Přípravek obsahuje vysoce koncentrované aktivní hydratační a jiné složky, které nejen, že hydratují, ale také pečují o kožní mikrobiom a regulují nadměrnou sekreci kožního mazu. Oprávněně je tento produkt oblíbený u suché, mastné i smíšené pleti!

    Péče o rty

    Suché, popraskané rty, na kterých nedrží žádná rtěnka nevěstí nic dobrého. Jakmile budete mít péči o pleť hotovou, zaměřte se na rty. Silnější vrstvu balzámu naneste na rty a nechte působit, dokud nezačnete s líčením. Přebytečné množství balzámu odstraňte. Zaručuji, že i takto krátká chvíle stačí k dosažení měkkých a hladkých rtů a připraví je na nanesení i velmi matné rtěnky. 🙂 Krásně zvýrazněné rty jsou přece základ každého líčení!

    Cosrx - Refresh AHA/BHA Vitamin C Lip Plumper - Vitamínovým balzám na rty se zvětšujícím efektem

    Cosrx – Refresh AHA/BHA Vitamin C Lip Plumper – Vitamínovým balzám na rty se zvětšujícím efektem

    Balzám, který doopravdy odstraňuje suchou, olupující se kůžičku, vyhlazuje a hydratuje rty. Přidanou hodnotou je zvětšující efekt. 🙂 Pár sekund po nanesení můžete pocítit lehké mravenčení, které je ale spíše příjemné. Nezapomínejte na rty, zejména před důležitou událostí a zajistěte si efekt plných a dobře hydratovaných rtů.

    Tělový peeling

    Pokožka obličeje je sice připravena, ale vyplatí se dát naneseným produktům ještě čas (alespoň půl hodiny) se dobře vstřebat. Mezitím se zaměřte na tělo! Doporučujeme pokožku exfoliovat – ať už pomocí klasického cukrového peelingu nebo masážního kartáče. Cílem je hlavně zbavit se odumřelých kožních buněk. Peeling je vhodné provádět pravidelně alespoň 1x týdně jako prevenci. Předejdete suché pokožce a usnadníte vstřebávání vyživujících složek z následně nanesených tělových balzámů. 🙂

    Hagi - Přírodní tělový peeling s konopným a makadamovým olejem

    Hagi – Přírodní tělový peeling s konopným a makadamovým olejem

    Cukrový peeling s konopným olejem, který účinně odstraňuje odumřelé kožní buňky a zlepšuje úroveň hydratace. Právě z důvodu obsažených olejů zanechává na pokožce lehce mastnou vrstvu. Pokud rádi používáte bronzující nebo rozjasňující tělové balzámy, doporučujeme tento peeling použít den předem.

    Lynia - Koupelový kartáč pro suchou i mokrou masáž

    Lynia – Koupelový kartáč pro suchou i mokrou masáž

    Kartáč mechanicky odstraňuje odumřelé kožní buňky a navíc stimuluje krevní oběh. Umožňuje okamžitě odstranit zrohovatělou vrstvu a provést tzv. peeling na poslední chvíli. Ideální řešení, pokud na tento krok nezůstalo moc času!

    Rozjasňující tělový balzám

    Třešnička na dortu! Pokožka těla je po peelingu krásně hladká na dotek – chybí už jen poslední krok a jste připravena vyrazit zazářit. Lesku ale není nikdy dost! Rozjasněná pokožka odráží světlo a přitahuje pozornost. Prozradíme vám lifehack pro líné osoby: rozjasňující balzám naneste pouze na místa, která zůstanou viditelná i pod večerní róbou. 🙂 Doporučujeme zvýraznit oblast nohou, rukou a dekoltu. Viditelný efekt za pár sekund zajištěn!

    Apis - Night Fever - Shine Effect Body Balm - Rozjasňující tělový balzám

    Apis – Night Fever – Shine Effect Body Balm – Rozjasňující tělový balzám

    Luxusně parfémovaný tělový balzám, který rozjasňuje, opticky vyhlazuje a kryje veškeré nedokonalosti. Asi největším plusem je to, že se rychle vstřebává a nezanechává skvrny na oblečení. Před důležitou událostí vám zajistí projasněnou a sjednocenou pokožku. Ideální zejména na dekolt a nohy.

    Nyní máte veškerou přípravu úspěšně za sebou! Doufáme, že se díky této speciální pečující rutině budete cítit příjemně a ve velkých sálech bude zářit váš sebevědomý úsměv! A pokud potřebujete individuální konzultaci nebo pomoc s výběrem vhodného produktu, napište nám na náš e-mail: objednavky@cosibella.cz Naše kosmetoložky vám s výběrem produktu na míru pomohou!

    A v případě jakýchkoliv dotazů nás neváhejte kontaktovat také na našem facebookuinstagramu nebo telefonním čísle +420 597 010 522.

    Líbil se vám tento článek?

    Subscribe
    Powiadom o
    0 komentarzy
    Inline Feedbacks
    View all comments