Séra pro zralou pleť

Množství produktů: 159

Pro zralou pleť jsou typické viditelné známky stárnutí jako vrásky, ochablost pleti a ztráta pružnosti. Do pečující rutiny je nutné zařadit koncentrovaná séra, která díky obsaženým aktivním látkám účinně zpomalují proces stárnutí. Vybírejte např. séra s peptidy, vitamínem A nebo C. Vyzkoušejte tyto přípravky a zbavte se vrásek!

Třídění
Počet produktů: 30/159

Nejlepší séra pro zralou pleť

Sérum proti stárnutí určené pro zralou pleť je důležitým krokem každodenní pečující rutiny. Díky pečlivě vybraným složkám sérum zlepšuje elasticitu pleti, minimalizuje viditelnost vrásek a pomáhá redukovat známky stárnutí. Navíc zesvětluje pigmentové skvrny, sjednocuje tón pleti, hloubkově vyživuje, regeneruje a hydratuje. Výživa je klíčová zejména v případě zralé pleti, protože pokožka postupem času ochabuje a má sklon se vysoušet. Právě z tohoto důvodu mají séra proti stárnutí bohatou konzistenci, vytváří okluzivní vrstvu a spolu s obsaženými oleji a dalšími složkami obnovují kožní buňky.

Zobrazit více

Jaké sérum je vhodné pro 50+?

Ochablá pleť bez elasticity, suchá na dotek, našedlý tón bez lesku, pigmentové skvrny a nejednotný ovál obličeje – to jsou hlavní znaky zralé pleti. Pokud přemýšlíte, jaké sérum bude nejlepší pro Vaši pleť, prohlédněte si naši širokou nabídku světových značek a vyberte si sérum od BasicLab, Nacomi, Bielenda Professional, Purito, Pyunkang Yul nebo Missha. Séra mají příjemnou olejovou, gelovou nebo emulzní konzistenci, díky čemuž si u nás vybere každý. Zvažte, které složky budou vhodné pro Váš typ pleti a jakou konzistenci preferujete. Na základě toho si vyberte vhodné sérum. Díky tomu bude sérum nejen účinné, ale zároveň Vám bude na pleti příjemné.

Jaké aktivní látky jsou vhodné pro stárnoucí pleť?

Výživa, regenerace a obnova hydrolipidové bariéry – pilíře péče o zralou pleť. V sérech najdete úžasné aktivní složky, které pleti zajistí tyto účinky a mnoho dalšího. Jsou to například:

  • ceramidy – nezbytné lipidy, které jsou součástí naší pokožky; obnovují ochrannou bariéru, vyživují a udržují vlhkost uvnitř pokožky
  • oleje – vyživují, hydratují, chrání, zlepšují elasticitu a udržují zdravý vzhled pleti. Navíc pomáhají snižovat viditelnost jemných linek a vrásek.
  • trehalóza – cukr, který vysoce hydratuje, zlepšuje elasticitu pleti, vyhlazuje a zajišťuje zdravý vzhled pleti
  • peptidy – ceněná složka proti stárnutí; stimuluje syntézu kolagenu a elastinu, regeneruje a redukuje vrásky
  • kolagen – urychluje regeneraci, obnovuje kožní buňky, zlepšuje texturu pleti, redukuje známky stárnutí a hydratuje
  • koenzym Q10 – chrání před oxidačním stresem, volnými radikály a škodlivými vnějšími vlivy a urychluje regeneraci kožních buněk
  • retinol – stimuluje syntézu kolagenu, urychluje proces regenerace, snižuje viditelnost pórů a zesvětluje pigmentové skvrny

Viz také: krémy pro zralou pleť, krémy s kolagenem, séra s kolagenemoční krémy

pixel