Cosipedie

Představujeme autorský soubor základních informací o kosmetických složkách.



Dozvíte se o jejich vlastnostech, funkcích, provozu a možných zákonných omezeních. Při vytváření Cosipedie jsme chtěli sdělit spolehlivé a vědecké znalosti a odhalit šířící se mýty. Díky tomu rozšíříte své povědomí o výběru kosmetiky a čtení složení bude ještě snazší!




Vyhledávání podle abecedy: A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z 0-9

0-9


1,2-Hexanediol
3-0-Ethyl Ascorbic Acid
4-Terpineol

A


Acacia Senegal Gum
Acetyl Hexapeptide-8
Acetyl Tetrapeptide-5
Achillea Millefolium Extract
Achillea Millefolium Oil
Acrylates Copolymer


B


Bakuchiol
Behentrimonium Chloride
Benzalkonium Chloride
Benzophenone-3
Benzyl Alcohol
Beta-Glucan


C


C12-15 Alkyl Benzoate
C13-15 Alkane
C13-16 Isoparaffin
Caesalpinia Spinsosa Gum
Caffeine
Calamine


D


Decyl Glucoside
Dibutyl Adipate
Dicaprylyl Carbonate
Diethylamino Hydroxybenzoyl Hexyl Benzoate
Dihydroxyacetone
Diisopropyl Adipate


E


Echium Plantgineum Seed Oli
Ectoin
Elaeis Guineensis Palm Oli
Erythrulose
Equisetum Arvense Leaf Extract
Ethyl Macadamiate


F


Ferulic Acid
Fructan


G


Galactoarabinan
Galactomyces Ferment Filtrate
Ganoderma Lucidum Mushroom Extract
Geraniol
Ginkgo Biloba Leaf Extract
Gluconolactone


H


Hamamelis Virginiana Extract
Hamamelis Virginiana Water
Helianthus Annuus Sunflower Seed Oli
Heptyl Undecylenate
Hexamidine Diisethionate
Hexyl Cinnamal


I


Imidazolidinyl Urea
Inulin
Isoamyl Laurate
Isoamyl p-Methoxycinnamate
Isohexadecane
Isopropyl Myristate
Isostearyl Isostearate


J


Jasminum Officinale Officinale Jasmine Flower Water
Juglans Regia Walnut Seed Oli
Juniperus Communis Fruit Oli


K


Kaolin
Kojic Acid


L


Lactic Acid
Lactobacillus Ferment
Lactobionic Acid
Lanolin
Lauryl Glucoside
Lavandula Angustifolia Oil


M


Macadamia Ternifolia Seed Oli
Madacassoside
Magnesium Ascorbyl Phosphate
Magnesium Gluconate
Magnesium Ascorbyl Phosphate


N


Niacinamide
Nylon-12


O


Octocrylene
Octyldodecanol
Opuntia Ficus Indica Seed Oli
Oryza Sativa (Rice) Bran Oil
Oryza Sativa (Rice) Bran Wax
Oryza Sativa (Rice) Starch


P


Panthenol
Papain
Papaver Somniferum Seed Oli
Paraffinum Liquidum
Passiflora Edulis Seed Oil
Paullinia Cupana (Guarana) Fruit Extract


Q


Quillaja Saponaria Bark Extract


R


Resveratrol
Retinal
Retinol
Ribes Nigrum (Black currant) Seed Oil
Ribose
Ricinus Communis (Castor) Seed Oil


S


Saccharide Isomerate
Salicylic Acid
Salvia Hispanica (Chia) Seed Oli
Salvia Officinalis Leaf Extract
Salvia Sclarea (Clary) Oil
Salix Alba (Willow) Bark Extract


T


Tamarindus Indica Seed Polysaccharide
Tambourissa Trichophylla Leaf Extract
Tanacetum Annuum Flower Oil
Tannic Acid
Tapioca Starch
Tartaric Acid


U


Ubiquinone
Undecylenic Acid
Urea
Urtica Dioica (Nettle) Leaf Extract


V


Vaccinium Macrocarpon (Cranberry) Fruit Extract
Vaccinium Myrtillus Fruit Extract
Vanillin
Viola Tricolor Extract
Vitis Vinifera Seed Oil


W




X


Xanthan Gum
Xylitol


Y




Z


Zinc Gluconate
Zinc Oxide
Zinc PCA
Zinc Pyrithione
Zinc Ricinoleate


This page uses cookie files to provide its services in accordance to Cookies Usage Policy. You can determine conditions of storing or access to cookie files in your web browser.
Souhlasím
pixel