Lavandula Angustifolia Oil

Název INCI

Lavandula Angustifolia Oil


Obecný název

Levandulový olej


Funkce v produktu

  • vonná přísada
  • antiseptická přísada

Účinek v produktu

Levandulový olej obsahuje monoterpeny, které zlepšují prokrvení pokožky. Má také antiseptické a protizánětlivé vlastnosti, a proto se často používá v kosmetice pro mastnou a aknózní pokožku a v přípravcích proti lupům. Ve vyšších koncentracích může dráždit. Dává kosmetice příjemnou vůni a má relaxační účinek.


Fyzikálně-chemické vlastnosti

  • tekutina
  • žlutá nebo lehce zelená barva
  • intenzivní vůně



Zpět do Cosipedia
Zobrazit další příspěvky z Říjen  2021

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory Cookies. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.

Zamítnout vše a opustit stránku.
Přijmout Cookies a přejít na stránku.
pixel